«Ο Καράβας καλύτερα να ασχοληθεί με...» - "Άδειασε" τον κριτή του GNTM 5 η Μέγκι Ντρίο

Κόλαφος για άλλη μία φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Καράβας καλύτερα να ασχοληθεί με...» -

Η Μέγκι Ντρίο είναι γνωστό πως δεν "μασάει" τα λόγια της, ωστόσο οι δηλώσεις που έκανε την Τρίτη 15/11 στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα στο κανάλι του MEGA προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, διότι αυτή τη φορά στο στόχαστρό της βρέθηκε ο Γιώργος Καράβας.

Πιο συγκεκριμένα, αφού απάντησε για τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον σύντροφό της, Γιάννη, απάντησε για το μοντέλο και τον "άδειασε" λέγοντας πως καλό θα ήταν να ασχολείται μόνο με την μόδα και να αφήσει τα υπόλοιπα.

"Τα καρφιά" της Μέγκι Ντρίο για τον Γιώργο Καράβα

«Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό επειδή με έχουν κερατώσει και στο παρελθόν και ήμουν εξίσου πάρα πολύ ερωτευμένη και χώρισα. Οπότε δεν θα αλλάξει κάτι με τον Γιάννη. Άμα κάνει το ίδιο, θα χωρίσω. Έχω θέμα εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Λες να έγιναν φίλες η Μαίρη Βυτινάρος με την Σοφία Χατζηπαντελή; Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν φτιαχτό από την παράγωγη; Μπορεί, για να δείξουν πόσο αγαπημένοι είναι όλοι μεταξύ τους. Ο Καράβας καλύτερα να ασχοληθεί με τη μόδα και να μην πιάνει τα νούμερα τηλεθέασης».

"Κόλαφος" η ίδια για το GNTM 5

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε το πρωί της Τρίτης 25/10 η Μέγκι Ντρίο, η οποία αναφέρθηκε στο φετινό GNTM 5 με τον δικό της αιχμηρό τρόπο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «κωμωδία».

«Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα ήρθε από το GNTM, αλλά ότι έχω κάνει στο εξωτερικό θεωρώ ότι ήταν επειδή επέμεινα εγώ τόσο πολύ να φτάσω εκεί. Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα. Γενικά το θεωρώ κωμωδία πλέον όλο αυτό που γίνεται και καθόλου μόδα. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι έχω άδικο. Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια της Βίκυς Καγιά, είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια είναι η Μαίρη Βυτίναρος, ούτε τι δουλειές έχει κάνει. Δεν ξέρω τι είναι και πως προέκυψε στο GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης στο J2US ήταν μια λάθος επιλογή του. Ξεκάθαρα έμεινε χωρίς δουλειά και ήθελε να κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.