«Ας φύγουν οι δεινόσαυροι να έρθουν καινούριοι άνθρωποι» - Οι σπόντες του Νίκου Μουτσινά για τον Γιώργο Λιάγκα

«Πρέπει να ξεκουραζόμαστε, όλοι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ας φύγουν οι δεινόσαυροι να έρθουν καινούριοι άνθρωποι» - Οι σπόντες του Νίκου Μουτσινά για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας την Δευτέρα 14/11 προχώρησε σε μία αποκάλυψη μέσα από το Πρωινό στον ΑΝΤ1 για το μέλλον του GNTM. Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε το απόσπασμα αυτό και το παρουσίασε στην δική του εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι στο κανάλι του ΣΚΑΪ, κάνοντας ένα σχόλιο σχετικά με τον παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος επικεντρώθηκε στο γεγονός πως ο ο πρώτος χαμογελούσε την ώρα που μιλούσε για το θέμα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συγκρατηθεί και να "πετάξει" τα καρφιά του.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά κατά του Γιώργου Λιάγκα

«Είδα ένα ύπουλο χαμόγελο. Επίσης μη λέτε ότι είναι αποκλειστικά. Κι άλλα αποκλειστικά λένε που δεν… Εμείς ό,τι λέμε ισχύει, ο Λιάγκας 2-3 που έχω ακούσει, δεν ισχύουν. Παιδιά, πρέπει να ξεκουραζόμαστε, όλοι. Κι εμείς να ξεκουραστούμε. Ας φύγουν οι δεινόσαυροι να έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Μην το λες με χαρά, είναι Νοέμβριος μπορεί μέχρι τον Ιούνιο να μας έχουν όλους για ξεκούραση», είπε χαρακτηριστικά.

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για το μέλλον του στο ΣΚΑΪ

Όπως έχει φημολογηθεί από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την τελευταία του χρόνια στον ΣΚΑΙ. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει αρκετά και γενικά πολλές είναι οι σπόντες που έχει πετάξει και ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στο Πρωινό στις 11/11 αποκάλυψε που θα δούμε από τη νέα σεζόν τον παρουσιαστή αλλά και τι εκπομπή πρόκειται να αναλάβει.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει βραδινό stand up comedy πιθανόν στον ALPHA.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το Nick O’ clock από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.