«Όταν έγιναν όλα αυτά...» - Η αντίδραση της Έλλης Κοκκίνου όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη συνεργασία με τον Διονύση Σχοινά

Τι απάντησε η τραγουδίστρια για τον πρώην σύντροφό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν έγιναν όλα αυτά...» - Η αντίδραση της Έλλης Κοκκίνου όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη συνεργασία με τον Διονύση Σχοινά

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Kαλημέρα” και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Τρίτης 15/11 η Έλλη Κοκκίνου, κατά την επιστροφή της από την Κύπρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον Διονύση Σχοινά, με τον οποίο πριν πολλά χρόνια υπήρξε ζευγάρι.

Η απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για τον Σχοινά

«Στην Αθήνα προς το παρών δε θα είμαι κάπου… Γενικότερα θα κάνω πάλι μια περιοδεία. Έχει το ενδιαφέρον του να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Είναι κουραστικό αλλά όλες οι δουλειές είναι κουραστικές».

Για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον Διονύση Σχοινά: «Δε γνώριζα εγώ κάτι τέτοιο. Ήμουν στην Αμερική όταν έγιναν όλα αυτά. Είχες ακούσει εσύ κάτι τέτοιο; Δεν υπήρχε επίσημη πρόταση για κάτι τέτοιο».

Η απάντηση του Διονύση Σχοινά για την Κοκκίνου

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει το Σάββατο 5/11 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου.

Εξήγησε, έτσι, σχετικά με τον συνάδελφό του πως η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό λόγος και πως όλο αυτό γίνεται λόγω εγωϊσμού. Όσον αφορά, όμως την προηγούμενη σχέση του πριν από την γυναίκα της ζωής του, ο ίδιος έδωσε μία απάντηση που θα συζητηθεί.

«Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό», είπε αρχικά για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Και συμπλήρωσε για την σχέση του με την σύζυγό του και την πρώην του: «Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται».