«Μπαίνω στο σπίτι και...» - Η ξεκαρδιστική ιστορία του Αντώνη Κανάκη με τον 3 ετών γιο του

Είναι η αδυναμία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπαίνω στο σπίτι και...» - Η ξεκαρδιστική ιστορία του Αντώνη Κανάκη με τον 3 ετών γιο του

Ο Αντώνης Κανάκης κατά τη ροή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14/11 έκανε μια δυσάρεστη ανακοίνωση για το τέλος του προγράμματος, και παράλληλα ανέφερε μια πολύ ευχάριστη ιστορία.

Αυτή δεν μπορούσε παρά να αφορά στον μικρό του γιο, τον Τζονάρα όπως τον αποκαλεί, ο οποίος έχει μπει στη ζωή του παρουσιαστή μόνο και μόνο για να του δίνει χαρά. Η ιστορία, που περιέγραψε ωστόσο αυτή τη φορά είχε να κάνει με έναν φόβο του παιδιού, αλλά όπως πάντα ο Κανάκης με τον τρόπο του την έκανε χιουμοριστική.

Η τρυφερή εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον γιο του

«Μπαίνω στο σπίτι και είναι και αυτή η υψομετρική διαφορά που έχει πολλή πλάκα, γιατί σε κοιτάει με αυτό το κουταβίσιο βλέμμα και μου λέει: «Μπαμπά, γιατί θέλεις να φύγεις και να πας στο φεγγάρι;».

Του λέω: «όχι, αγόρι μου, αστεία το λέμε, χωρίς εσένα δεν θα πάω πουθενά». Και μου κάνει αγκαλιές και μου λέει Δεν θα πας στο φεγγάρι χωρίς εμένα», είπε ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα του ΑΝΤ1.

Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τα γενέθλια του μικρού του γιου

Ξεχωριστή ημέρα είναι η Παρασκευή (11/11) για τον Αντώνη Κανάκη, καθώς ο μικρός του γιος έχει γενέθλια. Ο Γιάννης, λοιπόν, γίνεται τριών ετών και ο ίδιος θέλησε να τους ευχηθεί δημόσια, αφήνοντας πίσω όσα συμβαίνουν με την μητέρα του, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Βινύλιο.

Από τότε που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, κάτι άλλαξε στον τρόπο σκέψης του παρουσιαστή και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο. Όλα περιστρέφονταιγύρω από τα παιδιά του και δεν διστάζει να δείξει την συγκίνησή του όταν μιλάει γι' αυτά, σε όλο τον κόσμο.

«Θα μου επιτρέψετε να ευχηθώ “Χρόνια πολλά” στο αγόρι μου! Τζονάρα μου! Σήμερα γίνεται 3 χρονών και οσονούπω η Ευγενία 6. Κάποιος μας κάνει πλάκα με τον χρόνο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αγόκο μου σε αγαπάω ως τον ουρανό, ξέρεις τώρα ο μπαμπάς προσπαθεί να μην γίνει ιδιαίτερα σαχλαμάρας στον αέρα».