Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Κανάκη - Στο νοσοκομείο η μητέρα του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής 4/11 το «Βινύλιο», με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να προχωρούν σε ένα αφιέρωμα στον… θάνατο!

Μάλιστα, κατά την έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η μητέρα του βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στην μητέρα του

«Με την ευκαιρία να στείλω χαιρετισμούς στη μαμά μου η οποία είναι στο νοσοκομείο σήμερα. Έκανε μια επέμβαση, η οποία βέβαια ήταν προγραμματισμένη. Περαστικά μαμά, όλα πήγαν καλά. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “το γεγονός ότι έχω προγραμματισμένη επέμβαση την μέρα που έχεις εκπομπή για τον θάνατο… να με ανησυχήσει; Σημαίνει κάτι;” Όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος αμέσως μετά προχώρησε και σε ένα ξέσπασμα αναφορικά με μερικές αντιδράσεις που εισπράττουν.

Ποια είναι η πρώην σύντροφός του

Ο Αντώνης Κανάκης έχει κρατήσει συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχει επιλέξει να μην μιλά για εκείνη παρά μόνο ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του.

Βέβαια, αυτό που λίγοι θα θυμούνται είναι πως ο ίδιος ήταν παλιότερα ζευγάρι με «Μις Ελλάς» 1993 Μάνια Ντέλου (Ασημίνα Κατσίκη, όπως είναι το βαφτιστικό της). Από το πλευρό του γνωστού παρουσιαστή έχουν περάσει αρκετές γνωστές κυρίες όπως είναι και η Κλέλια Ρένεση (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που αποφάσισαν να επιλέξουν χωριστούς δρόμους) .

Αξίζει όμως να προσθέσουμε ότι το ειδύλλιο το πήγαιναν σοβαρά: Ήταν το ’97 όταν ο Αντώνης Κανάκης έκανε το «Κομφούζιο» και η Ντέλου έκανε "χαμό" στον χώρο του μόντελινγκ.

Θεωρούνταν από τα πιο σέξι ζευγάρια της σοουμπίζ, ποτέ ωστόσο δεν είχαν ροπή στα… φλας, εξού και κυκλοφορούσαν μετρημένες στα δάχτυλα κοινές λήψεις τους.

πρώην σύντροφος κανάκη - μάνια ντέλου