Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη με τον γνωστό σεφ

Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης - Ποια η κατάσταση της υγείας του
NDP Photos
News 15.11.2022 18:46
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Όπως έγινε γνωστό σήμερα 15/11, ο Ηλίας Μαμαλάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο της Κύπρου και νοσηλεύεται στην εντατική, κάτι που το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος μάγειρας, που πάλι πριν καιρό πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς όμως να κάνει γνωστούς τους λόγους της εισαγωγής του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», έγραψε στη λεζάντα ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου Πάω καλά Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ Ταχύτατοι αποτελεσματικοί

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Tuesday, November 15, 2022

Ο λόγος που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση

Ο γνωστός σεφ πριν καιρό και συγκεκριμένα στην εκπομπή Splash του Epsilon αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση, η οποία κρατά από τον Ιανουάριο του 2011.

«Δεν είχα πρόταση. Το να κάνεις μια πορεία στην τηλεόραση εξαρτάται πάρα πολύ από τον προϊστάμενό σου, το κανάλι σου, την εταιρεία παραγωγής. Ήθελαν καινούρια πρόσωπα, ήθελαν πιο νέο κόσμο, ήθελαν εκπομπές που να είναι λίγο πιο φθηνές. Μεγαλώσαμε κιόλας. Η τηλεόραση έχει απαιτήσεις, θέλει ενέργεια. Όταν έκανα γυρίσματα, κάναμε 14-16 ώρες γύρισμα. Αυτά δεν μπορεί να τα κάνει ένας άνθρωπος που είναι πολύ μεγάλος».

Για το αν θα ξαναπήγαινε ως κριτής σε talent show μαγειρικής απάντησε θετικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το δίδυμο που δεν ξέραμε ότι θέλαμε να δούμε μαζί - Συνάντηση κορυφής για τον Ηλία Μαμαλάκη

10 κιλά σε 10 μέρες - Η "καραντινάτη" δίαιτα του Ηλία Μαμαλάκη που τον έκανε να «ξεφουσκώσει»

Share