«Με πήρε η Σοφία την άλλη μέρα και μου είπε... » - Η αποκάλυψη του Βασίλη Γκουρούση για την δικαστική διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη

«Δόθηκε τόση μεγάλη έκταση σε ένα συμβάν που ήταν τόσο πολύ μικρό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με πήρε η Σοφία την άλλη μέρα και μου είπε... » - Η αποκάλυψη του Βασίλη Γκουρούση για την δικαστική διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη

Μάρτυρας στην δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου ήταν ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος κατέθεσε την δική του προσωπική μαρτυρία και άποψη γύρω από την υπόθεση.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, που ήταν και ο παραγωγός της παράστασης «Πετάει-Πετάει» το 2018, στην οποία συνέβη το περιστατικό μεταξύ των δύο ηθοποιών, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 15/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανέφερε ξανά όλα όσα κατέθεσε ο ίδιος στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, ο οποίος εν τέλει και κρίθηκε ένοχος.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για την δικαστική διαμάχη Μάνου Παπαγιάννη & Σοφίας Παυλίδου

«Δόθηκε τόση μεγάλη έκταση σε ένα συμβάν που ήταν τόσο πολύ μικρό» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης στην Super Κατερίνα του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει και να λέει: «Μικρό ήταν ότι χειροδίκησε και αθωώθηκε; Μιλάς σοβαρά; Κι εσείς ως παραγωγοί δεν το χειριστήκατε πολύ καλά εκείνη την περίοδο. Είχε γίνει κάτι τέτοιο στο θέατρο και βγαίνατε μετά στις εκπομπές και ο ένας στήριζε ή κατηγορούσε τον άλλο;».

«Εγώ απουσίαζα εκείνο το βράδυ απ’ το θέατρο. Με πήρε η Σοφία την άλλη μέρα, μου είπε τι συνέβη και μόνη της μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, να δώσουμε αμοιβαία εξηγήσεις ο ένας στον άλλο, να μου ζητήσει ο Μάνος συγγνώμη και το θέμα είναι λήξαν. Το βράδυ καθίσαμε όλος ο θίασος να συζητήσουμε, η Σοφία δεν ήρθε. Δεν ήταν στο νοσοκομείο, δε μου είπε κάτι τέτοιο».

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη μετά την δικαστική απόφαση

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε κατά την έξοδό του στις πρώτες του δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία μαζί με τη δικηγόρο του Γιάννα Παναγοπούλου, οι οποίοι άσκησαν έφεση της απόφασης.

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά», είπε χαρακτηιστικά ο Μάνος Παπαγιάννης.

Από την μεριά της, η συνήγορος υπεράσπισης του, Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε πως φυσικά σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.