Έγινε η πρόταση γάμου - Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την σύντροφό του

Το απολαυστικό βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγινε η πρόταση γάμου - Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την σύντροφό του

Μια πολύ όμορφη περίοδο βιώνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συντρόφου του, Νάνσυς. Μπορεί το ζευγάρι να πέρασε μια κρίση στη σχέση του (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο είναι ξανά μαζί.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο κομμωτής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αρραβωνιάστηκε και φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κι ένα βίντεο, στο οποίο το ζευγάρι ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Βίντεο με την πρόταση γάμου του Κωνσταντίνου Εμμανουήν στην σύντροφό του

«We Just married in London.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την προσωπική μου στιγμή αλλά και την πιο ιδιαίτερη ευτυχισμένη μέρα που έχω ζήσει ως τώρα , όπου Αρραβωνιάστηκα με την Νάνσυ την γυναίκα της ζωής μου στο Λονδίνο! Τα συναισθήματα μου είναι πάρα πολλά δεν μπορώ να σας τα εξηγήσω με λόγια γράφοντας σας απλά είναι κείμενο στο Instagram , το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτή η γυναίκα μου άλλαξε όλη μου τη ζωή και με κάνει καθημερινά ευτυχισμένο !

Είναι δοτική Και η αγάπη που μου δίνει καθημερινά είναι απερίγραπτη με κάνει να νιώθω ο πιο σημαντικός άνθρωπος πάνω στη γη… Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι έχουμε δώσει όρκους αιώνιας αγάπης , με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και είναι δίπλα μου όπως το ίδιο κάνω και εγώ για εκείνη και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ζω…P.S Δεν έχουμε να αποδείξουμε και να απολογηθούμε σε κανέναν τίποτα η ζωή είναι δικιά μας και την ζούμε όπως γουστάρουμε εμείς όπως λέει και το τραγούδι μου!!! Το ίδιο να κάνετε κι εσείς να αγαπάτε και να μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι με πολύ αγάπη Κωνσταντίνος και Νανσυ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ για την επανασύνδεση με τη σύντροφό του

Μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο, ο Κωνσταντίνος Εμμμανουήλ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, ενώ μοιράστηκε το φόβο του μήπως ζήσει ξανά περιστατικά ζήλιας.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση και υπήρξε χωρισμός πριν λίγες ημέρες αλλά όλα καλά. Όταν υπάρχει έρωτας, αυτά συμβαίνουν. Το ότι χωρίσαμε και αυτό άλλαξε και τώρα πάω να αρραβωνιαστώ δείχνει ότι υπάρχει έρωτας. Θα βάλω τα γελιά σε όλους που λέγανε ότι πρόκειται για fake σχέση. Θα έβρισκα μια κοπέλα στην Ελλάδα και θα με κυνηγάγατε παντού να δείτε που είμαι και τι κάνω.

Σαφώς και φοβάμαι μην ξαναυπάρξουν περιστατικά ζήλιας με τη Νάνσυ. Ήμουν ειλικρινής και της είπα ότι αν διανοηθεί να ξανασυμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο… Αντιθέτως θα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα της που έχει κοιλιακούς και γυμνάζεται και έχει αυτή τη fitness ζωή» είπε.

Σε ερώτηση για τα σχόλια που αφορούν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις απάντησε «Είναι πάρα πολύ αστείο και χάνουμε χρόνο με το να συζητάμε αν κάποιος είναι gay, straight ή bye. Είναι γελοίο. Εγώ όμως χαίρομαι που έχω βγάλει αυτή την εικόνα προς τον κόσμο γιατί ό,τι θέλω τους το πουλάω και το τρώνε τέλεια».