«Έκανε σκηνές όταν ανέβαζα τους κοιλιακούς μου» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξαφνικό χωρισμό του

Οι λόγοι που ακύρωσαν τον αρραβώνα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έκανε σκηνές όταν ανέβαζα τους κοιλιακούς μου» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξαφνικό χωρισμό του

Ζωντανά στη «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 8/11 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μίλησε στον ξαφνικό χωρισμό του από τη σύντροφό του Νάνσυ, λίγο πριν τον αρραβώνα τους.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον χωρισμό του

«Τη Νάνσυ την αγαπάω, δεν έχει αλλάξει τίποτα από όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφω για εκείνη. Απλά όταν μιλάς με έναν άνθρωπο 17 ώρες τη μέρα, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Υπήρχαν διάφορα πράγματα που δεν συμφωνούσαμε. Έχουν παρθεί τα δαχτυλίδια του αρραβώνα.

Εγώ ήμουν πάντα κατά του γάμου. Όταν γνώρισα τη Νάνσυ, μου βγήκαν πολλά συναισθήματα, μου ξύπνησε το πατρικό ένστικτο. Ενάμιση μήνα είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία 8 ώρες κάθε βράδυ. Εγώ της το είπα. Ένα πρωί χτύπαγαν οι καμπάνες τις εκκλησίες. Είχαμε ξεκινήσει το τηλέφωνο στις 10 το βράδυ και είχε πάει 7.30 το πρωί. Της είπα ότι μιλάμε πολλές ώρες, αλλά δεν έφταιγε αυτό που χωρίσαμε.

Εγώ είμαι ένας τύπος της στιγμής, λίγο οξύθυμος. Η Νάνσυ ως γυναίκα έκανε σκηνές όταν έβλεπε βίντεο από το γυμναστήριο, που είτε έβγαζα τους κοιλιακούς μου, είτε έδινα φιλάκι σε κάποια κοπέλα και μου τα έστελνε screenshot και μου έλεγε να μην το ξανακάνω. Η ζήλεια μου αρέσει αλλά όταν ξέρεις πως ο άνθρωπός σου», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor 5.

Όταν η Νάνσυ του έβγαλε το μονόπετρο σε απευθείας μετάδοση

Εγκατέλειψε το club των εργένηδων για λίγο, όπως φάνηκε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού δέχτηκε πρόταση γάμου από τη σύντροφό του Νάνσυ σε απευθείας μετάδοση στην «Super Κατερίνα». Η σύντροφός του έβγαλε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη της και τρεμάμενη του έκανε την πρόταση με τον ίδιο να δέχεται, ευχαριστώντας την που ήρθε από το Λονδίνο για να τον βρει.

Η Νάνσυ είναι ο νέος έρωτας του Εμμανούηλ, αφού ο προηγούμενος ήταν τραγουδιστής, γνωστό όνομα της πίστας με τον οποίο έζησαν ένα φλογερό πάθος. Αυτή τη φορά έχει προχωρήσει και η Νάνσυ, με την οποία γνωρίστηκαν μέσα από τα social media είναι το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Όσα είπε το μελλόνυμφο ζευγάρι στην κάμερα της «Super Κατερίνας»:

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».