Σαν να βγήκε από ταινία - Ο μαγικός στολισμός στο σπίτι Ολυμπίας Χοψονίδου και Βασίλη Σπανούλη για τα Χριστούγεννα

Φοβερή διακόσμηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μπορεί να έχουμε ακόμα Νοέμβρη, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που έχουν στολίσει από τώρα το σπίτι τους και έχουν μπει σε εορταστική διάθεση. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τα 6 παιδάκια τους (δείτε εδώ την επιθυμία της Ολυμπίας για τα παιδιά της) στόλισαν το σαλόνι του σπιτιού τους και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας 15/11 η πρώην Σταρ Ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια stories, μέσα από τα οποία έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικα στολισμό.

Όπως είδαμε λοιπόν, η οικογένεια επέλεξε ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με λευκά και κόκκινα στολίδια.

"Όσο και να θέλω κάθε χρόνο να κάνω πιο απλό δέντρο, δεν μπορώ να αντισταθώ. Ευχαριστώ πολύ", έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου στο βίντεο που δημοσίευσε.

Το βίντεο με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι Χοψονίδου - Σπανούλη

Φωτογραφίες από τεράστιο σπίτι τους

O Bασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και τα έξι τους παιδάκια είναι αυτά, που συμπλήρωσαν την ευτυχία τους. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και πάντα βρίσκει χρόνο να κάνει πράγματα είτε οι δύο τους είτε όλοι μαζί.

Πριν καιρό το πολυτελές σπίτι τους στην Αθήνα και απόλαυσαν όμορφες στιγμές στη Μύκονο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και να πάνε πρέπει να υπάρχει πολύς χώρος μιας και όλοι μαζί είναι 8 άτομα. Για τον λόγο αυτό και το οίκημα, που μένουν είναι πολλών τετραγωνικών, με μεγάλους καναπέδες. Γενικά επικρατούν τα μπλε χρώματα και το ξύλο ενώ βλέπουμε κάθε επιφάνεια να είναι στρωμένη με χαλιά, για να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τα παιδιά τους.

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι