«Τους κάλεσαν στο ίδρυμα...» - Σοκάρει ο Mike για τη στιγμή της υιοθεσίας του

Η ηλικία που πήγε στο κανονικό του σπίτι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τους κάλεσαν στο ίδρυμα...» - Σοκάρει ο Mike για τη στιγμή της υιοθεσίας του

Ο ταλαντούχος ράπερ Μike παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στο Down town και ανάμεσα στα όσα παραχώρησε μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την υιοθεσία από την οικογένεια του.

Το τελευταίο ζήτημα είναι κάτι γνωστό μιας και ο τραγουδιστής έχει μιλήσει ξανά ανοιχτά επί του θέματος, ωστόσο αυτή τη φορά εξήγησε, πως νιώθει την όλη τη συνθήκη ως κάτι πολύ φυσιολογικό αφού δεν ήταν ούτε ενός χρονών, όταν τον επέλεξαν οι γονείς του για παιδί τους (δείτε εδώ αν έχει έρθει σε επαφή με τους κανονικούς του γονείς).

Η εξομολόγηση του Mike για την υιοθεσία του

Είσαι μοναχοπαίδι και πρόσφατα δήλωσες πώς είσαι υιοθετημένος...

Εμένα μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι που έχει κλονίσει το μέσα μου. Άλλωστε είμαι υιοθετημένος από 12 μηνών, δεν έχω κάποια μνήμη από πριν. Αυτοί είναι οι γονείς μου. Κάποια στιγμή, στην εφηβεία, ήθελα να μάθω τους βιολογικούς μου γονείς, αλλά κάποτε αυτό μου πέρασε. Κατάλαβα ότι δεν πήγαζε από καμία πραγματική ανάγκη μέσα μου, ήταν περισσότερο εφηβική περιέργεια. Σαν παιχνίδι.

Δεν είχες την ανάγκη να μάθεις από πού κατάγεσαι; Το γενεαλογικό σου δέντρο;

Τι να σου πω; Όταν φτάσω 50 μπορεί. Προς το παρόν, προσπαθώ να μετράω τις ευλογίες στη ζωή μου. Το ότι έχω την τύχη να έχω αυτούς τους γονείς για μένα είναι ευλογία και μια ευλογία καλύτερα είναι να ευχαριστείς που σου συνέβη και να μην την πειράζεις.

Mike
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Έχείς ρωτήσει πώς σε διάλεξαν;

Ήταν καρμικό. Σαν να έπρεπε να γίνει. Σαν να ήμασταν οικογένεια ή μάλλον σαν να έπρεπε να γίνουμε οικογένεια. Κάλεσαν τους γονείς μου στο ίδρυμα, τους ανακοίνωσαν ότι υπήρχε ένα παιδί και η μάνα μου όταν με είδε με πήρε αγκαλιά. Εγώ αμέσως ξάπλωσα στο στήθος της και λέει η μάνα μου «αυτό είναι το παιδί μου». Ούτε αντέδρασα ούτε τίποτα.Ήταν λες και ήταν η μάνα μου εξαρχής. Ό,τι καλύτερο μου έχει φέρει η ζωή.

Για τα τατουάζ δεν αντιδρούν;

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου είναι σήμερα 4/2 και πολλοί από τους celebrities που έχουν δώσει μάχη με την αρρώστια αυτή προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση του Mike για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ανάμεσά τους είναι κι ο Mike, που έχει μοιραστεί αρκετές φορές την περιπέτειά του με τον καρκίνο, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την περίοδο εκείνη, προκειμένου να περάσει το δικό του μήνυμα.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε,αρκεί μόνο να το θέλουμε! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγεις πιο δυνατός! #staystrong #lovelife #fuckcancer #believe», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

TAGS