«Με βάση τη συμπεριφορά τους...» - Έτσι θα διαλέξουν το όνομά τους οι δίδυμες κόρες του Μιχάλη Ζαμπίδη

Ανατρεπτικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με βάση τη συμπεριφορά τους...» - Έτσι θα διαλέξουν το όνομά τους οι δίδυμες κόρες του Μιχάλη Ζαμπίδη

O Mιχάλης Ζαμπίδης άφησε για λίγο τα παιδάκι του και έκανε μια βραδινή έξοδο τη Δευτέρα 14/11 με την κάμερα του Breakfast at star να τον πιάνει και να το αιφνιδιάζει με τις ερωτήσεις του.

Ο νέος και πολύ ευτυχισμένος πατέρας αναφέρθηκε στην γέννηση των διδύμων κορών του και μετά την αποκάλυψη για τους νονούς τους (δείτε εδώ ποιοι θα είναι) αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή σχετικά με τον τρόπο, που θα πάρουν το όνομά τους οι μικρές.

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Ζαμπίδη για το όνομα που θα δώσει στις κόρες του

«Φύγαμε 2 από το σπίτι και γυρίσαμε 4 από το μαιευτήριο, οπότε όλα είναι πιο απαιτητικά. Κοιμούνται καλά μαζί με τη μαμά, γιατί ο μπαμπάς δεν τα πάει καλά με τον ύπνο. Οπότε κοιμούνται καλά, κάνουν κάτι δωράκια 8ωρα» αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Σκεφτόμαστε διάφορα ονόματα κι έχουμε αφήσει λίγο τον χρόνο να περάσει για να το κερδίσουν. Θα το διαλέξουν μόνα τους με βάση τη συμπεριφορά τους», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Breakfast at star του Star.

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Ζαμπίδη για τον ερχομό των μωρών του

Στην εκπομπή Πρωινό μας και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/9 ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο του γυμναστήριο, τα παιδικά του χρόνια και τις δίδυμες κόρες του, στις οποίες αναφέρεται συχνά.

«Αν οι κόρες μου ερχόταν να μου πουν πως θέλουν να γίνουν αθλήτριες του kick boxing… με χαρά. Δεν θα ήθελα να τις δω να χτυπιούνται, αλλά ό,τι τις κάνει ευτυχισμένες.

Η Μαρία γέννησε τα δίδυμα και μετά από μία εβδομάδα περίπου επανήλθε στα κιλά της. Ήμουν μέσα στον τοκετό και το βίωσα σαν αγώνα, χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν εκεί, έκοψα και τους δύο ομφάλιους λώρους.

Μου χαμογελάνε συνέχεια, μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση όταν δουν ότι θα φάνε, εκεί χαμογελάνε κι εγώ λιώνω», είπε ο ίδιος.