GNTM 5: «Το θεώρησα προσβλητικό, δηλαδή να με...» - Η αναφορά της Ζωής στο σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου

«Όλες οι κοπέλες με στήριξαν και συμφώνησαν ότι ήταν άσχημο αυτό που είπε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Το θεώρησα προσβλητικό, δηλαδή να με...» - Η αναφορά της Ζωής στο σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου

Από το GNTM 5 αποχώρησε χθες 14/11 το βράδυ η Ζωή (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν) η οποία το πρωί της Τρίτης 15/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις για το ριάλιτι.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σχόλιο που δέχθηκε σε προηγούμενο επεισόδιο από τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος την είχε παρομοιάσει με τον Στάθη Ψάλτη.

Οι δηλώσεις της Ζωής για τον Τάσο Σοφρωνίου

«Γενικά έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια και αρνητικά από τους κριτές. Σίγουρα δεν έχουν προσωπικά κάτι μαζί μας, αλλά φέτος δεν ήταν όπως άλλες χρονιές που βοηθούσαν περισσότερο τις κοπέλες. Κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν, αν ακούσουν αρνητικά σχόλια μπορεί να τους δυναμώσει και να πεισμώσουν, ενώ σε άλλους απλά τους ρίχνει. Και πιστεύω ότι εμένα με έριξε.

Το θεώρησα λίγο προσβλητικό, δηλαδή να με παρομοιάζεις με έναν άντρα δεν ήταν ωραίο. Όλες οι κοπέλες με στήριξαν και συμφώνησαν ότι ήταν άσχημο αυτό που είπε. Δεν κρατάω κακία, δεν ήθελε να με προσβάλλει. Το είπε σαν αστείο», είπε χαρακτηριστικά το επίδοξο μοντέλο στο Breakfast@star του STAR.

Λίγα λόγια για την Ζωή Ιωαννίδου

Με καταγωγή από την Κύπρο και την Αλβανία η 26χρονη Ζωή εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο στην Κύπρο ενώ έχει κάνει δουλειές και στο Λονδίνο. Έχει σπουδές στη μουσική που, όπως λέει, είναι το πάθος της ενώ απολαμβάνει να παίζει πιάνο αλλά και να γράφει μουσική. Το GNTM για εκείνη είναι μία ευκαιρία να δει μια μεγαλύτερη αγορά μόδας, να μάθει περισσότερα πράγματα και να δημιουργήσει μελλοντικές συνεργασίες ενώ ελπίζει να αφήσει τη δική της νότα στον διαγωνισμό.

MOTTO: “Work hard, dream big”