GNTM 5 - highlights 14/11: Ο πρώτος καβγάς ανάμεσα σε παίκτριες! Αυτή η κοπέλα αποχώρησε

Όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 - highlights 14/11: Ο πρώτος καβγάς ανάμεσα σε παίκτριες! Αυτή η κοπέλα αποχώρησε

Οι εντάσεις έκαναν... πρεμιέρα στο χθεσινό 14/11 επεισόδιο του GNTM 5 ανάμεσα σε δυο κοπέλες στο πλατό, την ώρα που λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η κοπέλα που αποχωρεί. Εμείς έχουμε όλα τα highlights της βραδιάς.

Τα 14/11 highlights του GNTM 5

"Αδίστακτη" η Βικτώρια - Σε ποιες δύο παίκτριες έδωσε disadvantage;

Αντιμέτωπες με μια νέα και όχι ιδιαίτερη απαιτητική δοκιμασία ήρθαν στο 14/11 επεισόδιο οι παίκτριες, οι οποίες ήταν έτοιμες να κερδίσουν την καλύτερη φωτογραφία και να εξασφαλίσουν μία ακόμη θέση στο παιχνίδι.

Το μοντέλο που είχε κερδίσει την καλύτερη λήψη στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ ποια αποχώρησε) ήταν η Βικτώρια, η οποία κλήθηκε να δώσει τα disadvantage.

Αρχικά, το δικό της advantage είναι να κάνει πρόβα μαζί με τον πρώην παίκτη του GNTM, Εμμάνουελ στην ντουζιέρα πριν ξεκινήσει η δική της δοκιμασία, η οποία αφορούσε την φωτογράφιση μαζί του, σε μία wet pose λήψη.

Το μειονέκτημα λοιπόν της δοκιμασίας ήταν ο μισός χρόνος, ο οποίος δόθηκε στη Ραφαέλα και τη Γεωργιάννα.

«Πώς θα το δει ο σύζυγός και τα πεθερικά μου;» - Σε δύσκολη θέση η Μικαέλα με την αποψινή φωτογράφιση

Σέξι πόζες στην ντουζιέρα μαζί με τον πρώην παίκτη του GNTM κλήθηκαν να πάρουν οι παίκτριες, κάτι που ενθουσίασε τις περισσότερες.

Ωστόσο, η Μικαέλα ακούγοντας το concept της φωτογράφισης δεν έκρυψε την αμηχανία της.

«Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο να κάνω ντουζ με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και να το διασκεδάσω.

Νιώθω λίγο… κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή οτι κάνει φωτογράφιση με την μαμά του, δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε η διαγωνιζόμενη.

Οι πρώτες βαριές κουβέντες ανάμεσα στις κοπέλες

Ένταση επικράτησε με αφορμή τη φωτογραφία της Ραφαέλας. Η Βικτώρια, η οποία, της είχε δώσει disadvantage χαρακτήρισε άσχημα το αποτέλεσμα της της λέγοντας η πόζα της είναι πρόστυχη.

Η Ραφαέλα έγινε έξαλλη αναφέροντας πως είναι πολύ κακό να ακούγεται κάτι τέτοιο. Αν και μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η Βικτώρια της ζήτησε συγγνώμη η Ραφαέλα ήταν ανένδοτη.

Τελικά η Ραφαέλα πήρε την καλύτερη φωτογραφία προς απογοήτευση ορισμένων κοριτσιών.

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε

Η Ζωή και η Αλεξία είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες. «Διαφωνούμε συνέχεια, αλλά σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι», είπε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνοντας πως αποχωρεί η Ζωή Ιωαννίδου.