Με μπικίνι στη θάλασσα - Έτσι είναι το σώμα της Άντζελας Δημητρίου στα 68 της χρόνια

Το τόλμησε και ας είναι Νοέμβριος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μπικίνι στη θάλασσα - Έτσι είναι το σώμα της Άντζελας Δημητρίου στα 68 της χρόνια

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου μπορεί να συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στο Just the 2 of us (δείτε εδώ τι συμβαίνει με εκείνη και την Καίτη Γαρμπή) όμως παράλληλα καταφέρνει και απολαμβάνει της διακοπές της.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram έδειξε όχι μόνο πως είναι το σώμα της με μαγιό αλλά και μια ευεργετική συνήθεια της. Η Δημητρίου λοιπόν πόζαρε ανέμελη σε κάποια ακτή της Νεκράς Θάλασσας κάνοντας αργιλοθεραπεία.

Η εναλλακτική θεραπεία της Άντζελας Δημητρίου στη θάλασσα

Άντζελα Δημητρίου

Η ειδική δίαιτα της Άντζελας Δημητρίου για να μην παίρνει κιλά

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε σε κοσμικό event και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για την εμφάνιση της και αν ακολουθεί κάποια διατροφή που την διατηρεί σταθερή στα κιλά της σε ηλικία 67 ετών.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα αποκάλυψε πως ακολουθεί μια ειδική διατροφή, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποια τρόφιμα έχει κόψει εντελώς από τα φαγητά της.

«Η ειδική διατροφή μου είναι κομμένο το αλάτι, το αλεύρι και η ζάχαρη», αποκάλυψε (δείτε και την σκληρή γυμναστική που κάνει), ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν ο έρωτας παίζει ρόλο στην ομορφιά μας «Ο έρωτας δεν υπάρχει σε εμένα. Ερωτευμένη είμαι με τον εαυτό μου και με την οικογένεια μου».