«Κάτι κατάλαβε λάθος εκείνη...» - Η "πληρωμένη" απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα της με την Άντζελα Δημητρίου

«Όπως λέει και το τραγούδι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάτι κατάλαβε λάθος εκείνη...» - Η

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από την ημέρα που η Άντζελα Δημητρίου "τα πήρε" με την Καίτη Γαρμπή στο πλατό του J2US εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε για την εμφάνισή της (δείτε εδώ τι συνέβη), επομένως μόλις η κάμερα της Super Κατερίνα συνάντησε την δεύτερη, η ρεπόρτερ του καναλιού άρπαξε την ευκαιρία να την ρωτήσει για την διαμάχη.

Η ίδια, λοιπόν, δεν θέλησε να εμβαθύνει ιδιαίτερα, αν και πολλοί θεωρούν πως πίσω αυτή την κόντρα κρύβονται άλλα (δείτε εδώ τον χωρισμό που τις απομάκρυνε). Έτσι, ανέφερε απλώς πως και οι δυο δεν κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσε η κάθε μία, αλλά πλέον το έχουν αφήσει πίσω τους.

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα με την Άντζελα Δημητρίου

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τον ήχο. Μου το είπε και ο Διονύσης την προηγούμενη φορά που μας παρακολουθούσε από το σπίτι. Είναι λογικό να μην ακούνε το ίδιο από το σπίτι, όπως ακούμε εμείς στο στούντιο, έτσι είναι οι ζωντανές εμφανίσεις. Ίσως κάποιες φορές να αδικούμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ότι ακούμε βαθμολογούμε», είπε αρχικά.

Και κατέληξε: «Δεν ήταν έτσι όπως φάνηκαν τα πράγματα. Κάτι κατάλαβα λάθος εγώ, κάτι κατάλαβε λάθος εκείνη, αλλά αυτά όπως λέει και το τραγούδι είναι “Περασμένα Ξεχασμένα”».

Όλο το παρασκήνιο για την παρεξήγηση τους

Το βράδυ του Σαββάτου 22/10 στο επεισόδιο του J2US η Καίτη Γαρμπή και το σχόλιό της στην Άντζελα Δημητρίου στάθηκαν αφορμή για να "ανάψουν τα αίματα" στο πλατό του ALPHA.

Το πρωί της Κυριακής 23/10, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο για την "διαμάχη" τους, στην εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως πριν ακόμα ξεκινήσει το show όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής, καθώς και οι κριτές, είχαν ενημερωθεί πως η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα, γεγονός που δεν την βοηθά ώστε να είναι καλά, ενώ έχει έντονους πόνους.

Όταν, επομένως, βγήκε στη σκηνή και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τον Παύλο Σταματόπουλο, η κριτής έκανε αυτό το σχόλιο για το μάτι της θέλοντας να της πει με τον τρόπο αυτό ένα μπράβο που παρόλο το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, βγήκε και τραγούδησε κανονικά. Εκείνη, ωστόσο, δεν ήθελε να παραδεχθεί με τίποτα ότι έχει το παραμικρό.