«Είδες που οι αλλαγές δεν είναι για καλό;» - Ο Δημήτρης Σκουλός "έσφαξε" με το γάντι το GNTM 5

Τι είπε για τους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είδες που οι αλλαγές δεν είναι για καλό;» - Ο Δημήτρης Σκουλός

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 15/11 ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον φετινό κύκλο του GNTM, τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying (δείτε εδώ τι είπε) αλλά και για τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για το GNTM 5

«Δεν έχω ακούσει ότι δεν θα γίνει του χρόνου GNTM, με λυπεί αν δεν γίνει. Έχει να κάνει με το πως πάει. Δεν πάει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές. Είδες που τελικά μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό; Δε μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δεν το παίζω ανήξερος. Ούτε ναι θα πω, ούτε όχι».

Για τους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying: «Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται. Ζούμε σε μία εποχή που προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη μόδα, στις εργασιακές σχέσεις. Καλό είναι όλα αυτά να μην τα ανέχονται οι άνθρωποι.

Στο GNTM κλήθηκα να πω τη γνώμη μου. Θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο «στρογγυλός» σε μερικές καταστάσεις στον πρώτο κύκλο», είπε ο Δημήτρης Σκουλός στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open.

Τα "καρφιά" του στην Σοφία Χατζηπαντέλη

Μπορεί το twitter να την αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο του GNTM 5, ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι που ασχολούνται με την μόδα δεν έχουν διστάσει να την κράξουν μιλώντας σε πρωινές καθημερινές εκπομπές. Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο φωτογράφος βρέθηκε την Τρίτη 27/9 στην εκπομπή Πρωινό μας και αναφέρθηκε στο GNTM 5, του οποίου κάποτε ήταν μέρος.

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» είπε.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, είπε: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου».