«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα...» - Η εξομολόγηση της Μαριλένας Ράδου για την κατάψυξη ωαρίων

Αποκάλυψε το κόστος και την διάρκεια της διαδικασίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα...» - Η εξομολόγηση της Μαριλένας Ράδου για την κατάψυξη ωαρίων

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 15/11 η Μαριλένα Ράδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει στο YOU για την μητρότητα), το πόσο ατίθαση ήταν στα παιδικά της χρόνια αλλά και τον ρόλο της στην σειρά «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ τα tweets που έγιναν για το αποψινό επεισόδιο).

Η αποκάλυψη της Μαριλένας Ρόδου για την κατάψυξη ωαρίων

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Ενεργοποίησα το plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω ένα backup εάν δεν έρθει. Επειδή ήθελα από όταν με θυμάμαι ότι ήθελα να κάνω τρία παιδιά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, για αυτό το έκανα. Είναι και δική μου ευθύνη όχι μόνο της μοίρας. Θα μπορούσα να κάνω μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε να το χρησιμοποιήσω αλλά θα ήθελα να έχω επιλογή.

Το κόστος είναι περίπου 2000-2500 χιλιάδες ευρώ και διαρκεί για 10 χρόνια. Προφυλάσσονται στο μαιευτήριο, η διαδικασία διαρκεί δύο εβδομάδες και κάνεις κάποιες ενέσεις από το φαρμακείο και δεν είναι καθόλου επίπονο.Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά όταν πας να κάνεις την κατάψυξη ωαρίων.

Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη ούτε 50 ευρώ και να βάλω αυτό τον στόχο που θα μου εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή, νιώθω πολύ ωραία.

Ήμουν στρουμπουλό μωρό και όλοι με δάγκωναν και εγώ νόμιζα ότι έτσι εκφράζεται η αγάπη. Όταν πήγα στο νηπιαγωγείο δάγκωνα όλα τα παιδάκια από την αγάπη.

Όταν έφυγα και έμεινα μόνη μου στην Άρτα, έγινε η μετάλλαξη. Η φοιτητική ζωή ήταν όνειρο γιατί δεν είχα ίντερνετ και όλα αυτά. Ήταν όλο πιο παρεΐστικο. Το γεγονός ότι είχα ευθύνες, με έβαλε σε ένα δρόμο πειθαρχίας», είπε η ηθοποιός στο The 2night show του ΑΝΤ1.

Η αναφορά της στους Παγιδευμένους

«Άλλαξα το μαλλί μου από καστανό σε ξανθό για τον ρόλο μου και έχει γίνει χαμός. Μου λένε να μην το κάνω ξανά ξανθά, αλλά ήταν κάτι που μου ζητήθηκε για τον ρόλο.

Δεν μίλησα με κάποιους εισαγγελείς ή δικηγόρους αλλά προσπαθούσα να φέρω στο μυαλό μου ανθρώπους του χώρου για να καταλάβω τη φιλοσοφία. Έχω βρεθεί στα δικαστήρια στη θέση του κατηγορούμενου. Πήρα αδίκως, αλλά όλα πήγαν καλά.

Με το που άκουσαν για τη σειρά ότι επιστρέφω σαν πρώην του Μαρκέτου, με έβγαλαν απευθείας κακιά, οπότε δεν ξέρω εάν θα γίνω πιο σκληρή στα επόμενα επεισόδια.

Τα μηνύματα που λαμβάνω προσωπικά ευτυχώς 9 στα 10 είναι θετικά. Τα σχόλια στο Twitter με αυτά που κάνει η Κατερίνα, δεν είναι θετικά».