Παγιδευμένοι: «Η αγκαλιά που περίμενε όλη η Ελλάδα» - Δημήτρης και Άννα ήρθαν επιτέλους κοντά και το Twitter "τρελάθηκε"

Η σκηνή που ενθουσίασε το κοινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: «Η αγκαλιά που περίμενε όλη η Ελλάδα» - Δημήτρης και Άννα ήρθαν επιτέλους κοντά και το Twitter

Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της σειράς “Παγιδευμένοι” που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 15/11, το οποίο μάλιστα έκλεισε με μια καθηλωτική σκηνή που ενθουσίασε και τρέλανε το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η Άννα και ο Δημήτρης ήρθαν επιτέλους πολύ κοντά, μιας και η πρώτη βιώνει τεράστια αγωνία καθώς αγνοείται ο πατέρας της. Φυσικά, πήγε να βρει τον Δημήτρη για να παρηγορηθεί.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια ερωτική εξομολόγηση, εξηγώντας τους λόγους που τον απέφευγε και δεν του παραδεχόταν τόσο καιρό όσα νιώθει. Ωστόσο, από την πλευρά του ο Δημήτρης αντιστάθηκε εξαιτίας τα όσα έχουν γίνει με τον πατέρα του και τον πατέρα της αγαπημένης του.

Φυσικά, η σκηνή αυτή τρέλανε τελείως τους χρήστες του Twitter, μιας και την περίμεναν καιρό, ενώ συγκλονίστηκαν και με μια ακόμη σκηνή, με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Λαγούτη.

Τα tweets για το αποψινό 16/11 επεισόδιο των Παγιδευμένων

Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1;

Το τελευταίο επεισόδιο για το α' μέρος της σεζόν θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τι θα γίνει), καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η σειρά θα διακοπεί προσωρινά λόγω του Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, τα κανάλια είχαν έρθει σε συνεννόηση για κοινή διακοπή των προγραμμάτων τους πριν και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι σειρές του ΑΝΤ1 βέβαια θα διακόπτονταν για μεγαλύτερο διάστημα λόγω της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Δείτε στο TV-24.gr πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας