Μαριλένα Ράδου: "Έπαθα αλωπεκίαση και..." - Η αλήθεια για την υγεία της

Τι εξομολογήθηκε για την υγεία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριλένα Ράδου:

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τρίτης 15/11 του Γρηγόρη Αρναούτογλου, " The 2night show" ήταν η Μαριλένα Ράδου. Η ηθοποιός της καθημερινής σειράς "Παγιδευμένοι", (δείτε εδώ την πανικό του twitter με το τελευταίο επεισόδιο) μίλησε για τις περιόδους άγχους που είχε και τι αποτέλεσμα είχε πάνω της το άγχος.

Τα αποτελέσματα που έφερε το άγχος στην υγεία της

«Ναι (αλωπεκίαση) κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα. Την αλωπεκίαση όταν την έπαθα, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη» είπε αρχικά η Μαριλένα Ράδου. (δείτε εδώ το plan B που έχει για την μητρότητα).

«Αλλά μάλλον μερικές φορές -παρόλο που αφήνω να πέσω και στο πάτωμα και να βιώσω τη στενοχώρια-, είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης. Ήμουν τυχερή γιατί ξεκίνησε από μπροστά. Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα. Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη. Έχω περάσει πολλά για αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει» πρόσθεσε η Μαριλένα Ράδου.

Η αποκάλυψη της Μαριλένας Ρόδου για την κατάψυξη ωαρίων

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Ενεργοποίησα το plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω ένα backup εάν δεν έρθει. Επειδή ήθελα από όταν με θυμάμαι ότι ήθελα να κάνω τρία παιδιά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, για αυτό το έκανα. Είναι και δική μου ευθύνη όχι μόνο της μοίρας. Θα μπορούσα να κάνω μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε να το χρησιμοποιήσω αλλά θα ήθελα να έχω επιλογή.

Το κόστος είναι περίπου 2000-2500 χιλιάδες ευρώ και διαρκεί για 10 χρόνια. Προφυλάσσονται στο μαιευτήριο, η διαδικασία διαρκεί δύο εβδομάδες και κάνεις κάποιες ενέσεις από το φαρμακείο και δεν είναι καθόλου επίπονο.Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά όταν πας να κάνεις την κατάψυξη ωαρίων.

Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη ούτε 50 ευρώ και να βάλω αυτό τον στόχο που θα μου εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή, νιώθω πολύ ωραία.

Ήμουν στρουμπουλό μωρό και όλοι με δάγκωναν και εγώ νόμιζα ότι έτσι εκφράζεται η αγάπη. Όταν πήγα στο νηπιαγωγείο δάγκωνα όλα τα παιδάκια από την αγάπη.

Όταν έφυγα και έμεινα μόνη μου στην Άρτα, έγινε η μετάλλαξη. Η φοιτητική ζωή ήταν όνειρο γιατί δεν είχα ίντερνετ και όλα αυτά. Ήταν όλο πιο παρεΐστικο. Το γεγονός ότι είχα ευθύνες, με έβαλε σε ένα δρόμο πειθαρχίας», είπε η ηθοποιός στο The 2night show του ΑΝΤ1.