«Α ναι; Μπράβο» - Η πρώτη αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη σε ερώτηση για την νέα σύντροφο του Βασίλη Γκουρούση

Ποιες είναι οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Α ναι; Μπράβο» - Η πρώτη αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη σε ερώτηση για την νέα σύντροφο του Βασίλη Γκουρούση

Ο χωρισμός της Τέτας Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση ήρθε αμέσως μετά την αποφυλάκιση του δεύτερου και πλέον βρίσκονται στα δικαστήρια, ωστόσο φαίνεται πως η ρήξη στην σχέση τους υπήρχε από καιρό, διότι και οι δύο έχουν ήδη προχωρήσει τη ζωή τους. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος της επιχειρηματία αποκάλυψε δημόσια πως βρίσκεται σε μία νέα σχέση.

Η κάμερα του Happy Day, λοιπόν, εντόπισε την επιχειρηματία σε έξοδό της και η ίδια ρωτήθηκε για αυτό το βήμα του συντρόφου της, γεγονός που αρχικά την εξέπληξε, ωστόσο θέλησε να δείξει πως δεν υπάρχει πρόβλημα και πως σημασία έχει να περνάει όμορφα.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη για την νέα σχέση του Βασίλη Γκουρούση

«Α ναι; Μπράβο, να' ναι καλά και να περνάει καλά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τις επαφές που διατηρούν: «Από τη στιγμή που έχουμε παιδιά, έχουμε επαφές για τα παιδιά». Όσον αφορά την νέα του σχέση απάντησε για το αν την ενοχλεί: «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, είμαι τελείως αδιάφορη».

Τι δηλώνει εκείνος για τον δικό της σύντροφο

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/11 ο Βασίλης Γκουρούσης. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, μίλησε για τη σχέση του σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και τον νυν σύντροφό της.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως μετά τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό στο σπίτι τους στη Βάρη το 2016, χρειάστηκε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του.

«Έκανα πλαστικές στο πρόσωπο μετά τη ληστεία. Είχαν σπάσει το ζυγωματικό και η μύτη. Έκανα δύο πλαστικές. Η πρώτη μετά από 15 μέρες, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω και η άλλη μετά από οχτώ μήνες. Το δικαστήριο για τη δίκη αναβλήθηκε πάλι. Με την Τέτα είπαμε ένα γεια στο δικαστήριο. Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, από τρίτους ανθρώπους που λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόβλημά τους. Εγώ έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω πως 40 χρόνια πήγανε… Αισθάνεσαι απογοήτευση.

Και εγώ έχω κάνει λάθη και αυτή. Με τα παιδιά και τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της Τέτας. Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό. Εγώ ήθελα να χωρίσω. Κάθισα στη φυλακή 14 μήνες… Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου. Εγώ είχα απομακρυνθεί από την Τέτα. Στα προσωπικά μου είμαι καλά θα έλεγα. Οικονομικά προσπαθώ. Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε.

Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.