Μιχάλης Πανάδης: "Δηλαδή αν είσαι σκ...ανθρωπος δεν..." - Οι οργισμένες δηλώσεις του στο The 2night show

Οι συνεργασίες του και οι απόψεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Πανάδης:

Το βράδυ της Τρίτης 15/11 ήταν καλεσμένος ο Μιχάλης Πανάδης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night Show" στον ΑΝΤ1. Ο πρωταγωνιστής από τον "Παράδεισο των Κυρίων",(δείτε εδώ το φινάλε του Ντίνου με την Μιράντα) αναφέρθηκε στις συνεργασίες που είχε σε θέατρο και τηλεόραση, τονίζοντας την απογοήτευση του για την ποιότητα συγκεκριμένων συναδέλφων.

Οι αναφορές σε συνεργασίες του Μιχάλη Πανάδη

«Στα πρώτα χρόνια τη σνόμπαρα τη τηλεόραση και με το που μπήκα είπα κοίτα να δεις τι βλάκας που ήσουν. Υπάρχει αυτό το ποιοτικό, το οποίο όχι απλά το έχω απομυθοποιήσει… Να είναι ποιοτικό κάθε πράγμα για αυτό που πρέπει να κάνει και να είναι ποιοτικοί οι άνθρωποι, διότι έχω βρεθεί σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις με ανθρώπους που δεν ήταν καθόλου ποιοτικοί. Ενώ στην τηλεόραση και στις τρεις δουλειές που έχω κάνει, όλοι οι άνθρωποι είναι εντελώς ποιοτικοί», είπε ο Μιχάλης Πανάδης.

«Το έχω ζήσει κι εγώ πολύ στο θέατρο για ανθρώπους που γνωρίζω και μου λένε άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουν «τι καταπληκτικός ηθοποιός». Τι να το κάνεις; Δηλαδή αν είσαι σκ…άνθρωπος και να λείψει ένας σκ…άνθρωπος ταλαντούχος, δεν πειράζει. Υπάρχουν πάρα πολλοί μη σκ…άνθρωποι, πολύ ταλαντούχοι, που δεν τους έχει δοθεί το βήμα και δεν πειράζει, θα καλυφθεί η θέση», ανέφερε ο Μιχάλης Πανάδης.

Η σκηνοθεσία και η αγάπη του για αυτή

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, είπε και για την αγάπη που είχε για την σκηνοθεσία. Στο παρελθόν, πριν ασχοληθεί ακόμη με την υποκριτική, προσπάθησε να δει τα πράγματα από την μεριά του σκηνοθέτη, μιας και του ήταν αρκετά εύκολο για να μπει. Έμεινε για δύο χρόνια, αλλά μετά τον τράβηξε η υποκριτική, που εκεί μπορούσε να γνωρίσει και συνεργαστεί με περισσότερο κόσμο.

"Η σκηνοθεσία νομίζω ήταν πρώτο. Η σκηνοθεσία νομίζω με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από την υποκριτική. Όχι δεν θα το κάνω. Τώρα που έχω μπει στην υποκριτική, έχω σταματήσει έχω πολλά χρόνια να σκηνοθετήσω. Το αγαπούσα πάρα πολύ και επειδή διάβαζα βιβλία. Ίσως επειδή είχα πρότυπο τον Στέλιο τον Καλφόπουλος από την Θεσσαλονίκη και με πήγαινε και η φύση μου προς τα εκεί. Το έκανα ένα δύο χρόνια, αλλά επειδή υστερούσα γνωσιακά, το γύρισα στην υποκριτική", ανέφερε ο Μιχάλης Πανάδης