Αναστατωμένη στο πλατό του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το μήνυμα που την έκανε να χάσει τα λόγια της

«Η αστυνομία...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστατωμένη στο πλατό του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το μήνυμα που την έκανε να χάσει τα λόγια της

Αναστάτωση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Happy Day (δείτε τι τηλεθέαση σημειώνει), όταν κατά την διάρκεια συζήτησης που είχε με τους συνεργάτες της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε ένα απρόσμενο μήνυμα στο κινητό της το οποίο την τάραξε με αποτέλεσμα να χάσει τα λόγια της.

Τόσο η Τίνα Μεσσαροπούλου, όσο και ο Κώστας Φραγκολιάς, αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας, την ρώτησαν ποιος είναι λέγοντας διάφορα ονόματα με χιουμοριστικό τρόπο.

Το μήνυμα που δέχτηκε η Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Κοιτώντας το η Σταματίνα Τσιμτσιλή "πάγωσε" στην αρχή, όμως στην συνέχεια γέλασε αμήχανα. Παρόλα αυτά, δεν αποκάλυψε τελικά τον αποστολέα.

Το περιστατικό πίσω από τις κάμερες

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε πίσω από τις κάμερες του Happy Day, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής. Την αποκάλυψη έκαμε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα πρώτα λεπτά που βγήκε στον αέρα με το πάνελ της.

Συγκεκριμένα, ένας συνεργάτης της άργησε να πάει στο στούντιο με αποτέλεσμα να τρέχει για να ετοιμαστεί, την ώρα που όλοι είχαν κάτσει στις θέσεις τους και περίμεναν να βγουν στον αέρα.

«Τι γίνεται Κωστάκη; Πρόλαβες; Εμφανίστηκε 07:33 στη δουλειά. Περίμενα να καλωδιωθώ και έτρεχε», είπε στον αέρα η παρουσιάστρια που είδε τον Φραγκολιά της να αργεί στη δουλειά.

«Άργησα έξω στο τεστ. Γινόταν της κακομοίρας έξω ρε παιδιά, τι να κάνω;», της απάντησε για να δικαιολογηθεί (αποχωρεί όμως οριστικά από την εκπομπή;)