Στενός συνεγράτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποχωρεί από το Happy Day; - Η απάντηση όλο νόημα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στενός συνεγράτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποχωρεί από το Happy Day; - Η απάντηση όλο νόημα

Σιγά, σιγά όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές ετοιμάζονται για την τελική ευθεία προκειμένου να βγουν στον αέρα την επιθυμητή ημερομηνία. Μάλιστα, το MEGA ανακοίνωσε την μεγάλη πρεμιέρα για τρεις εκπομπές (δείτε αναλυτικά εδώ).

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε και πάλι στην βάση της μιας και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως η πρώτη σύσκεψη για την εκπομπή, «Happy Day» στον ALPHA ολοκληρώθηκε αφού δημοσίευσε μια ανάρτηση.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες παρατήρησαν πως ο Κώστας Φραγκολιάς έλειπε. Μάλιστα, μια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο Φραγκολιας γιατί λείπει;», με την γνωστή παρουσιάστρια να απαντάει χαρακτηριστικά: «Η πρώτη σύσκεψη είναι γεγονός. Συνεργάτες που έγιναν φίλοι και ξανά συναντιούνται με πολλές καλοκαιρινές ιστορίες, χαλαρή διάθεση και ανυπομονησία να επιστρέψουν στην αγαπημένη πρωινή συνήθεια που λέγεται happy day!».

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η απάντηση της Τσιμτσιλή σε σχόλιο που δέχτηκε

Η δεκαπενθήμερη δίαιτα που ακολούθησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πήγε κορμάρα στην Πάρο

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο μαζί με την οικογένεια της (δείτε φωτογραφίες) αλλά και φίλους που συναντά στα σοκάκια του όμορφου νησιού. Μοναδικές ωστόσο, είναι οι φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία. Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ εντυπωσιακό κορμί παρόλο που έχει φέρει στον κόσμο 3 παιδιά.

Για να το διατηρήσει ωστόσο τόσο εντυπωσιακό προσέχει πολύ την διατροφή της. Καλλίγραμμη από τα μικράτα της, αν και λάτρης του καλού φαγητού και των γλυκών, η παρουσιάστρια του "Happy Day" ξέρει που θα σταματήσει.

Για την ίδια η ρήση "παν μέτρον άριστον" σημαίνει ότι μπορεί να απολαμβάνει χωρίς τύψεις, ότι της αρέσει μόνο τα Σαββατοκύριακα. ενώ τις καθημερινές δύσκολα ξεφεύγει.

Για την δίαιτα της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν βγει στην παραλία, κάνει μια διατροφή 15 ημερών για να χάσει 2-3 κιλά.

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με μέλι και 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • Μεσημεριανό: Ψάρι με χόρτα βρασμένα ή κοτόπουλο ψητό με αγγούρι.
  • Βραδινό: Αβγό βραστό με 2 μικτά παξιμάδια ολικής.

Το δυνατό της σημείο: Τα πόδια, που διατηρεί "σφιχτά", κάνοντας μασάζ στο μπάνιο με σκληρό σφουγγάρι, απλώνοντας στη συνέχεια το έλαιο της επιλογής της.