«Είχα καταλάβει για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα γιατί έχω χάρισμα» - Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει

«Της είχα στείλει και μήνυμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχα καταλάβει για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα γιατί έχω χάρισμα» - Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day στον Alpha, το πρωί της Τετάρτης 16/11 και αποκάλυψε το πως είχε καταλάβει την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσε) αλλά και τι την είχε συμβουλέψει.

Ο τραγουδιστής ανέφερε, επίσης πως το είχε καταλάβει από τον τρίτο κιόλας μήνα, πριν καν το αποκαλύψει. Ο ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας πως έχει χάρισμα να καταλαβαίνει τέτοια πράγμα και πως τότε της είχε στείλει μήνυμα, για να μην την φέρει σε δύσκολη θέση.

Ο τρόπος που το ανακάλυψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

" Κοίτα το ήξερα γιατί εγώ έχω ένα χάρισμα. Όπως και με την Γαλάτεια, έτσι και με την Ελένη το κατάλαβα απ' το πρόσωπο της. Έχω ένα μήνυμα απ' όταν ήταν τριών μηνών που έστειλα στην Έλενα, "μωρό μου να ξεκουράζεσαι". Είναι ορμόνες και από τις φωτογραφίες. Και μου απάντησε "προσευχούλα και καρδούλα", δήλωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αυτός θα είναι ο νονός του παιδιού τους

Από την Κυριακή 13/11 που έγινε γνωστό και επίσημα πλέον από την ίδια, πως η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον Αλμπέρτο Μποτία, όπως και τα σχόλια έτσι και οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή δεν έχουν σταματήσει.

Για την ακρίβεια, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι μίλησε με τη εγκυμονούσα μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου.

«Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχε καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί.» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. “Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία”»!

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Πέτρος Τσαπαρδώνης