«Πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση...» - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ALPHA

Μένει ή φεύγει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση...» - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ALPHA

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών "τσάκωσαν" την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε δημόσια έξοδο της και την ρώτησαν μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον. Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στον ALPHA, ωστόσο, πρόσφατα πήρε μια απόφαση για τις επόμενες σεζόν.

Η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή για τον ALPHA

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε, για τα επόμενα δυο χρόνια θα βρίσκεται στο κανάλι της Κάντζας, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο της. Άλλωστε το Happy Day σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μετά το Σασμό είναι από τα πιο δυνατά προγράμματα του σταθμού.

«Φέτος έχω ανανεώσει είμαι για άλλα δυο χρόνια στον ALPHA. Είμαι πολύ χαρούμενη πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση αν και δύσκολα», είπε η παρουσιάστρια.

Η απόφαση του Happy Day για την Σπυροπούλου

Το πρωί της Δευτέρας 14/11 με ένα δελτίο τύπου (δείτε το εδώ αναλυτικά) μέσω του δικηγόρου της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε φρένο σε όσα φημολογούνται τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το όνομά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 15/11 στον αέρα του Happy Day αποκάλυψε πως πάρθηκε η απόφαση να μην ασχοληθούν με αυτόν το θέμα ξανά και να αφήσουν την Κωνσταντίνα να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ότι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».