Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη - Όλη η αλήθεια για την κατάσταση του

Η ανακοίνωση του Breakfast at Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη - Όλη η αλήθεια για την κατάσταση του

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης την Τρίτη 15/11, καθώς βρέθηκε στην εντατική της Λευκωσίας στην Κύπρο (δείτε εδώ τι συνέβη). Παρόλα αυτά, ήδη από το πρωί της Τετάρτης 16/11 άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και η εκπομπή Breakfast at Star προχώρησε σε μία ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως ο διάσημος σεφ δεν διατρέχει πια κίνδυνο και πως έχει βγει από την εντατική, ενώ μάλιστα προχώρησε και σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατά την οποία ζητούσε από το κοινό του να μη του στέλνουν μηνύματα, διότι τον δυσκολεύει να απαντά.

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη

Το μπέρδεμα που έγινε με το κοινό του όσο ήταν στο νοσοκομείο

Λίγες ώρες πριν ξημερώσει Τετάρτη 16/11 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δείχνοντας σε όλους μερικά από τις γλυκές του δημιουργίες, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Βλέποντας αυτά τα μηνύματα, ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στο κοινό που τον παρακολουθεί πως ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως τα social media είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να "σκοτώσει" τον χρόνο του.

«Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να' ναι», έγραφαν κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, με τον διάσημο σεφ να απαντά: «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

Ηλίας Μαμαλάκης ανάρτηση