«Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα» - Προχωρά σε εξώδικο η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη

Όλες οι εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα» - Προχωρά σε εξώδικο η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη "σέρνει" στα δικαστήρια την Πόπη Μαλλιωτάκη περίπου 14 χρόνια μετά την δολοφονία του ίδιου, καθώς θεωρούν ότι η κίνησή της όσον αφορά τα επαγγελματικά της προσβάλει την μνήμη του, εφόσον εκείνη προτίθεται να μιλήσει να για τις απιστίες του και να αποκαλύψει διάφορα άλλα κομμάτια της ζωή του, τα οποία υποστηρίζουν πως μόνο τον προσβάλουν.

Η μητέρα του, λοιπόν, όπως και ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, μίλησαν στην Super Κατερίνα την Τετάρτη 16/11 και προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν. Η άτυχη γυναίκα κατηγορεί την τραγουδίστρια και επισημαίνει πως ποτέ δεν αγάπησε το παιδί της, αλλά πως τον ήθελε μόνο λόγω της οικονομικής του κατάστασης, ενώ ο συνήγορός της οικογένειας εξήγησε πως πράγματι θα προχωρήσουν σε εξώδικο.

Οι δηλώσεις της οικογένειας Λαζαρίδη για την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι και αν θέλουν να δημοσιότητα να βγάλουν τον εαυτό τους, τον γιο, την κόρη της. Να αφήσουν το παιδί μου, την μνήμη του ήσυχη. Δεν τους επιτρέπω καθόλου. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου. Ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου», δήλωσε αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Στα είπανε; Δεν το λέω εγώ. Θα κινηθεί η δικηγόρος μου πολύ άσχημα και σκληρά. Τον μικρό έχω να τον δω από τα 6μηνα του πατέρα του. Τον άλλο, μέχρι τα 40 του πατέρα του τον είδα, μετά τίποτα».

Η δικηγόρος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Η προσωπική ζωή της κυρίας Μαλλιωτάκη είναι δικαίωμά της να την κάνει ότι θέλει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εάν θα προχωρήσει η κυρία Μαλλιωτάκη στην υλοποίηση οποιασδήποτε ταινίας ή ριάλιτι, τότε θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Όσον αφορά το εξώδικο, ανέφερε: «Θα προχωρήσουμε προκειμένου να απαγορευτεί να αναφέρει το όνομα του κυρίου Λαζαρίδη, διότι στην συνέντευξή της ανέφερε περί απιστιών που είχε υποστεί από τον κύριο Λαζαρίδη».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Πόπης Μαλλιωτάκη

Την Τετάρτη 15/11 ο δικηγόρος μίλησε στο Mega Καλημέρα και στο κανάλι του MEGA για να δώσει ορισμένες εξηγήσεις για την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, οι συγγενείς του άτυχου άνδρα απειλούν με ασφαλιστικά μέτρα την τραγουδίστρια, διότι θεωρούν πως το νέο της επαγγελματικό βήμα "σπιλώνει" την μνήμη του παιδιού τους.

«Ακούσαμε σε άλλο μέσο ότι η οικογένεια του συγχωρεμένου Μπάμπη Λαζαρίδη προτίθεται να ασκήσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, γιατί εάν βγάλει τα πνευματικά δικαιώματα της ζωής της σε reality – όπως έχει εκφράσει τη βούλησή της – δήθεν αυτά προσβάλλουν τη μνήμη του Μπάμπη Λαζαρίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαμέλης.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μας έχει επιδοθεί κανένα δικόγραφο και αυτό θα ήταν αδιανόητο, γιατί η κα Μαλλιωτάκη δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προσβάλει τη μνήμη κάποιου. Εγώ το εκλαμβάνω ως προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας».