Κώστας Φραγκολιάς: «Την ώρα της εκπομπής, όταν με τρελαίνει...» - Η αποκάλυψη για το Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Φραγκολιάς: «Την ώρα της εκπομπής, όταν με τρελαίνει...» - Η αποκάλυψη για το Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα

Πρωτοτύπησαν στην πρωινή ζώνη και ανταμείφθηκαν: Σε ένα σκηνικό γεμάτο με εκπομπές πολιτικού περιεχομένου, εκείνοι δημιούργησαν μία fun παρέα, που σήμερα κατακτά σερί πρωτιές στην τηλεθέαση. Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς φωτογραφίζονται μαζί με τον Αρκούδο και μιλούν για όλα: Για το γάμο, για τη... σύνταξη και τον ανταγωνισμό στη 10η σεζόν του Happy Day στον Alpha.

Ξεκίνησαν ως συνεργάτες, αλλά πολύ γρήγορα έγιναν φιλαράκια και εκτός πλατό, με τον Κώστα Φραγκολιά να παραδέχεται πως του έλειψε στον ένα χρόνο που ο Δημήτρης Παπανώτας είχε πάρει μεταγραφή. Πάντως γρήγορα επέστρεψε, μαζί με άλλα δύο μέλη της παρέας, τα δύο σκυλιά του, Αρκούδο και Πάτσα, που συχνά τον συνοδεύουν και στην εκπομπή. «Είναι πολύ καλά, δεν γαβγίζουν και αυτό δείχνει την ηρεμία που έχει ο Δημήτρης», λέει συγκεκριμένα ο Κώστας Φραγκολιάς για να συμπληρώσει γελώντας: «Είναι λίγο φαγανά, αλλά δεν πειράζει»

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Απόσπασμα από την συνέντευξή τους στο νέο τεύχος του YOU

Κώστας Φραγκολιάς Παπανώτας περιοδικό you

10η σεζόν Happy Day στον Alpha, και από 8 χρόνια έκαστος. Ποια στιγμή θυμάστε πιο έντονα;

Δημήτρης: Τα ταξίδια που κάναμε με την εκπομπή, στην Αράχωβα και στη Δράμα, ήταν γενικά πολύ όμορφα.

Κώστας: Ίσως συντέλεσε να δέσουμε πιο πολύ. Αλλά και στην καθημερινότητά μας περνάμε μαζί πολλές αστείες και όμορφες στιγμές.

Από την άλλη, θυμάστε αμήχανες στιγμές στον αέρα;

Κ: Θυμάμαι, που με μπουγέλωσε η Τίνα και είχα σπρώξει τον Δημήτρη πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Δ: Με σκότωσε, όχι απλά με έσπρωξε! Μετά ήμουν πρησμένος για δέκα μέρες.

Πότε νιώσατε ότι «δένει» αυτή η παρέα;

Δ: Με τον Κώστα γνωριζόμασταν από πριν, όταν είχαμε συνεργαστεί σε ένα σίριαλ του Νίκου Μουτσινά, άρα δέσαμε σχετικά γρήγορα.

Κ: Δέσαμε περισσότερο όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής. Είδαμε, αυτό που λένε, ότι ταίριαζαν τα χνώτα μας.

Δ: Επειδή η Σταματίνα είναι δημοκρατικός άνθρωπος, όταν έφυγε ο Νίκος Αναδιώτης και έπρεπε να έρθει καινούριο μέλος στην παρέα, μας ρώτησε όλους ποιον θέλουμε και όλοι είπαμε τον Κώστα, επειδή ξέραμε ότι είναι καλό παιδί.

Κ: Με την Σταματίνα μέναμε για χρόνια στην ίδια γειτονιά, με την Ελένη Τσολάκη, που ήταν τότε στην εκπομπή, γνωριζόμασταν από τη Θεσσαλονίκη, και τον Δημήτρη μπορεί να μην τον ήξερα τόσο καλά, αλλά μου άρεσαν αυτά που έλεγε. Μου ήταν οικείο το σκηνικό, γι' αυτό και αποδέχτηκα την πρόσκληση. Επειδή είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος, θα ήταν τελείως διαφορετικά αν δεν ήξερα κανέναν.

Την ώρα της εκπομπής κλωτσάτε ο ένας τον άλλον κάτω απ' το τραπέζι;

Κ: Όταν με τρελαίνει, ναι. Γι' αυτό έχουμε μία απόχη στο τραπέζι, για τις στιγμές που ξεφεύγει και θέλω να σταματήσει (γέλια).

Δ: Ανταλλάσσουμε και γραπτά μηνύματα για κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε στον αέρα.

Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του Φραγκολιά για την σχέση του και την... πρώτη εγκυμοσύνη!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 16/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ