Αποκλειστικό: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Κώστας Φραγκολιάς

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Κώστας Φραγκολιάς

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε με τον Δημήτρη Παπανώτα μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη. Μεταξύ των αποκαλύψεων που έκαναν για την συνεργασίας τους στο Happy Day, ο παρουσιαστής μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αναφέροντας πως αν είναι να έρθει ένα τρίτο μέλος, καλώς να 'ρθει!

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Κώστα Φραγκολιά στο περιοδικό YOU

Φραγκολιάς

Πειράζετε τον Δημήτρη που είναι το... γεροντοπαλίκαρο της παρέας;

Κ: Τον θαυμάζουμε, που είναι ελεύθερος και δυνατός (γελάει).

Δ: Δεν θα έλεγα πως είμαι γεροντοπαλίκαρο. Γεροντοπαλίκαρο είναι κάποιος που μένει μόνος του, και εγώ, αντιθέτως, είχα πολλές σχέσεις μέσα στα χρόνια.

Κ: Τον έχω ζήσει και σε περιόδους που ήταν μόνος του, και το έχουμε αναλύσει πολύ. Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, είσαι καλά, ακόμα και αν είσαι μόνος σου. Ίσα-ίσα είναι πιο δύσκολο τότε, αν κάποιος θέλει να γίνει μέρος της ζωής σου, γιατί δεν κάνεις συμβιβασμούς. Ο Δημήτρης είναι κατασταλλαγμένος και τα έχει βρει με τον εαυτό του.

Κώστα, όταν εσύ ήσουν μόνος σου, τα είχες βρει με τον εαυτό σου;

Κ: Ναι, έχω περάσει και από αυτή τη φάση. Τώρα είμαι σε σχέση, πριν όμως, που ήμουν για ένα μεγάλο διάστημα μόνος μου, ήμουν καλά με τον εαυτό μου και ζούσα τη μοναξιά μου, επειδή δεν υπήρχε κάτι που να με καλύπτει απόλυτα.

Τελικά πότε θα γίνει ο γάμος σου με την Δώρα;

Κ: Αν προκύψει τρίτο μέλος στην οικογένεια, πολύ ευχαρίστως. Μόνο τότε.

Το σχεδιάζετε;

Κ: Αν έρθει, ήρθε. Μπορεί να είναι ξεροκεφαλιά μου ή λαθεμένη αντίληψή μου, αλλά δεν μου αρέσει να δεσμεύω έναν άνθρωπο και κάποιος να μένει δίπλα μου επειδή είμαστε παντρεμένοι και «πρέπει». Να υπάρχει ελεύθερη βούληση: αν θέλεις να φύγεις από κάπου, να φεύγεις -το διαζύγιο είναι μία ολόκληρη διαδικασία.

Αν παντρευτείς, θα κάνεις τα μέλη της εκπομπής παρανύμφους;

Κ: Τον Δημήτρη και τον Λευτέρη μόνο (γέλια). Αλλά προς το παρόν είναι κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί.

Ποια είναι η σύντροφό τους

Τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί δεσμό με την Δώρα Πατσιώτη, η οποία διατηρεί αλυσίδα κέντρων μασάζ μαζί με μια φίλη και συνέταιρό της σε ολόκληρη την Αθήνα. Ο Κώστας Φραγκολιάς έχει εκφράσει συχνά δημόσια την αγάπη του για τη σύντροφό του. Μάλιστα στη γιορτή της το Δεκαπενταύγουστο, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία παράλληλα είχε χιούμορ και έγραψε για τη Δώρα: Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου!!! Στη βασίλισσα της Γλύφας,Βαρθολομιού και Γαστούνης,Γλυφάδας,Νέας Σμύρνης,Νέου Βουτζά,Πατησίων άνω και κάτω,και φυσικά της καρδιάς μου… Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα…

Σε ευχαριστώ που οι χαρές είναι περισσότερες… Σε ευχαριστώ που 5 χρόνια τώρα με έχεις βάλει στη ζωή σου… Σε ευχαριστώ για αυτό που έχουμε… Σε αγαπώ…

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 16/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ