Εκείνος 58, εκείνη 28 - "Κόλαση" το νέο ζευγάρι της showbiz

Πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη έξοδο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκείνος 58, εκείνη 28 -

Εκείνος συζητήθηκε πολύ για τις σχέσεις που του έχουν χρεώσει τα τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιο του, εκείνη πήρε διαζύγιο πέρσι από πασίγνωστο ηθοποιός αγαπημένης σειράς. Οι δυο λοιπόν χωρισμένοι είναι μαζί και πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια έξοδο.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

O λόγος για τον 58χρονο Brad Pitt και την Ines de Ramon. H 28χρονη ήταν παντρεμένη με τον Paul Wesley πρωταγωνιστή της πολύ επιτυχημένης σειράς Vampire Diaries.

Εντοπίστηκαν λοιπόν την περασμένη Κυριακή να πραγματοποιούν την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο στην συναυλία του Bono στο Los Angeles. Oι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν στα παρασκήνια να περπατούν μαζί. Εντύπωση έκανε το γεγονός πως δεν προσπάθησαν να δείξουν πως είναι φίλοι. Αντιθέτως είχαν αρκετές κοντινές στιγμές.

Στα "μαχαίρια" o ηθοποιός με την Angelina Jolie

Μπορεί να ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα είδαμε να έρχονται τα σύννεφα και στην σχέση τους μιας και υπάρχει μια τεράστια διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Πιτ - Τζολί

Συγκεκριμένα, η διαμάχη που έχουν δεν περιλαμβάνει μόνο τα παιδιά τους αλλά και για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Όλα αυτά τους κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο προκειμένου να τα βρουν πολιτισμένα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Hollywood Life ο γνωστός ηθοποιός κατηγορεί την πρώην του ότι εσκεμμένα προσπαθεί να τον ζημιώσει αρχικά παραβιάζοντας τη συμφωνία τους και έπειτα διαλέγοντας αυτόν τον αγοραστή αναφορικά με το Château Miraval (δείτε εδώ τι έχει προηγηθεί παλιότερα).