«Η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή αν...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου για την υπόθεση Παυλίδου & Παπαγιάννη

«Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή αν...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου για την υπόθεση Παυλίδου & Παπαγιάννη

Η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε την Σοφία Παυλίδου και καταδίκασε τον Μάνο Παπαγιάννη (δείτε εδώ την ποινή του) και για το γεγονός αυτό θέλησε να μιλήσει στην Super Κατερίνα και ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος υπήρξε υποστηρικτικός απέναντί της καθ' όλη τη διάρκεια.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως το αποτέλεσμα τον ικανοποιεί απόλυτα, διότι η συμπεριφορά του ηθοποιού ήταν απαράδεκτη και συνέχισε να είναι, εφόσον προσπάθησε να "αλλάξει" την αλήθεια, ωστόσο θεωρεί πως εάν ζητούσε συγγνώμη θα ήταν πολύ όμορφο.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου για την υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη

«Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη ανάρτηση της πρώην συζύγου του παρουσιαστή μετά την δίκη

Την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Σοφία Παυλίδου μετά την νίκη της στην δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη (δείτε εδώ την απολογία του).

Να σημειωθεί πως ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

«Καλημέρα! Πολύ ωραία ημέρα σήμερα, νομίζω πάρα πολύ ωραία. Θα έλεγα πως έχει 4 χρόνια να κάνει τόσο ωραία ημέρα», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της η ηθοποιός.