Μαρία Καρλάκη: «Περάσαμε μια όμορφη βραδιά αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της για το ειδύλλιο με τον Βλάσση Χολέβα

«Εγώ καταλαβαίνω πως γαργαλήθηκε με τον Βλάσση»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Καρλάκη: «Περάσαμε μια όμορφη βραδιά αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της για το ειδύλλιο με τον Βλάσση Χολέβα

Το πρωί της Τρίτης 15/11 έγινε γνωστό πως ο Βλάσσης Χολέβας όχι μόνο έχει τελειώσει την σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη, (την οποία επιβεβαίωσε με αποκλειστικές φωτογραφίες το Youweekly.gr) αλλά έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της γνωστής τραγουδίστριας, Μαρίας Καρλάκη. Μια κοινή τους φωτογραφία, μάλιστα, που διέρρευσε στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz φούντωσε ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Το πρωί της Τετάρτης 16/11, όμως, η Μαρία Καρλάκη, μέσω του Super Κατερίνα, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη μεταξύ τους, εφόσον το όνομά της ανακατεύτηκε σε όλο αυτό το story, αφού ούτε εκείνος ούτε η κυρία Μαρίνα Πατούλη, έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη

«Τι να σου πω τώρα δηλαδή, ωραία φωτογραφία και ωραίος άντρας, ερωτεύσιμος αλλά εκείνη την ημέρα γνωριστήκαμε και να θέλαμε δεν πρόλαβε να γίνει κάτι, δεν τρέχει κάτι. Τέλος πάντων, είναι ένας πάρα πολύ γοητευτικός άντρας, τον γνώριζα για την δουλειά μου με γνώριζε για την δουλειά του και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Μέχρι εκεί.

Να πω ότι δεν έχω υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο στη ζωή μου, δεν θα μου άρεσε. Δεν γνωρίζω αν έχει σχέση ή δεν έχει. Δεν θα υπάρξω τρίτο πρόσωπο ποτέ. Δεν ξέρω τώρα αν θα μπορούσα να τον ερωτευτώ. Είμαι πολύ δύσκολη εγώ σε αυτό το κομμάτι.

Δεν ξέρω αν όταν επιστρέψει από Θεσσαλονίκη επιδιώξουμε να συναντηθούμε ξανά. Σίγουρα θα τον δω σε κάποιο gala».

«Εγώ καταλαβαίνω πως γαργαλήθηκε με τον Βλάσση», δήλωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά το τέλος της συνέντευξης ενώ σχολίαζαν την συνέντευξή της στον αέρα του Super Κατερίνα.