Πελώριο με χρυσά και κόκκινα στολίδια - Το τρυφερό στιγμιότυπο των παιδιών του Βαρδή & της Σκαφίδα μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ό,τι πιο γλυκό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Βαρδής
Instagram / Γιάννης Βαρδής

Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ και ένας ένας έχουν αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους. Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου, λοιπόν, (δείτε εδώ τον μαγευτικό στολισμό τους) σειρά πήραν για να κάνουν το σπίτι τους "Βόρειο Πόλο" και ο Γιάννης Βαρδής με την Νατάσα Σκαφίδα και τα παιδιά τους.

Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, έτσι, είδαμε το πελώριο δέντρο τους με τα κόκκινα και χρυσά στολίδια, αλλά και τα λουλούδια στο ίδιο χρώμα, το οποίο τοποθέτησαν δίπλα από την βιβλιοθήκη τους και μπροστά από το παράθυρο για να το βλέπουν και να εντυπωσιάζονται και οι περαστικοί.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα

Μάλιστα, αφού στόλισαν, ο γιος και η κόρη τους άρχισαν να παίζουν καθισμένοι στο πλάι και η εικόνα τους είναι ότι πιο γλυκό κυκλοφορεί στην πλατφόρμα.

Γιάννης Βαρδής Νατάσα Σκαφίδα δέντρο
Instagram / Γιάννης Βαρδής

Η ερωτική εξομολόγηση του τραγουδιστή στη σύζυγό του για τα 10 χρόνια γάμου τους

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Όσα χρόνια κι αν περάσουν βέβαια δεν παραλείπουν να το επιβεβαιώνουν ο ένας στον άλλο, αφού πέρα από τις κοινές τους εμφανίσεις, ο τραγουδιστής με ένα πολύ όμορφο βίντεο στο instagram της έκανε ερωτική εξομολόγηση διαλέγοντας μερικά όμορφα λόγια από καρδιάς, με αφορμή την επέτειό τους για τα 10 χρόνια γάμου.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο ίδιος μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, την Αφροδίτη και την κόρη της απολαύσανε οικογενειακές διακοπές στο όμορφο νησί του Πόρου, προκειμένου να απολαύσουν τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα. Μαμά και μπαμπάς δημοσίευσαν το ίδιο όμορφο στιγμιότυπο στο instagram με την κορούλα τους, που είναι καρμπόν!

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γιάννης Βαρδής έγραψε: «Κάθε μέρα βλέπω το πρόσωπό σου και σε αγαπώ περισσότερο από την προηγούμενη μέρα. Κάθε μέρα θέλω μαζί να περνάμε όσο υπάρχει ζωή, δικός σου να 'μαι. 10 χρόνια Νατάσα μου. Είσαι η ηρωίδα μου. Σαν σήμερα σε είδα πρώτη φορά. Σαν σήμερα ξεκίνησαν όλα».