Αποχώρησε χωρίς προειδοποίηση από το σχήμα που εμφανιζόταν - Γιατί έληξε η συνεργασία του Πάνου Καλίδη και της Κατερίνας Στανίση

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποχώρησε χωρίς προειδοποίηση από το σχήμα που εμφανιζόταν - Γιατί έληξε η συνεργασία του Πάνου Καλίδη και της Κατερίνας Στανίση

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στη ζωή του Πάνου Καλίδη, καθώς μετά την εισαγωγή του γιου του στο νοσοκομείο, ο ίδιος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα με το οποίο εμφανιζόταν από τις 30/9 σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε "σάλο" στα media, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να επικοινωνήσει μαζί με την Κατερίνα Στανίση, η οποία συνεργαζόταν μαζί του μέχρι τώρα.

Η αντίδραση Κατερίνας Στανίση για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το σχήμα

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής.

Και η τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή: «Κι εγώ τώρα το έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε, πραγματικά. Δόξα τω Θεώ πήγαμε παραπάνω καλά απ’ όσο νομίζαμε. Αποκλείω να είχε διαφορές με συνάδελφο».

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Πάνος Καλίδης εμφανίστηκε ζωντανά μέσω Skype στην Super Κατερίνα, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Το μήνυμα που ανέβασα το ανέβασα σε συνεννόηση με την εταιρεία μου τη Heaven. Δεν ήθελα να δώσω έκταση, ούτε περισσότερη ούτε λιγότερη. Δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε σε μένα ως καλλιτέχνη ούτε και στην επιχείρηση. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα πάνω στον τρόπο εργασίας μας».

Θα πάει στο Survivor All Star ο τραγουδιστής;

Ο τραγουδιστής πρόσφατα μίλησε και στο Open Weekend για την συμμετοχή του στο Survivor All Star, την οποία και επιβεβαίωσε, γεγονός που ίσως έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή του από το μουσικό σχήμα.

«Νομίζω το Survivor με χρειάζεται φέτος, γιατί άμα δεν πάω η κόκκινη ομάδα θα πεινάσει. Πολλά παιδιά ξέρω ότι ενδιαφέρονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.