Πρώτη φορά τηλεοπτικά: Η ανακοίνωση Πάνου Καλίδη - Λεάννας Μάρκογλου για τις φήμες χωρισμού

«Τα δύσκολα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώτη φορά τηλεοπτικά: Η ανακοίνωση Πάνου Καλίδη - Λεάννας Μάρκογλου για τις φήμες χωρισμού

Ο Πάνος Καλίδης και η σύντροφός του Λεάννα Μάρκογλου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, αναφορικά με τις φήμες που βγήκαν και τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ερώτηση στο πλατό της εκπομπής, σχετικά με ένα κουίζ που είχε κυκλοφορήσει και ανέφερε πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο τραγουδιστής απάντησε λοιπόν, πως δεν αναφερόταν σε εκείνον και τη σύντροφό του, για αυτό και δεν ενοχλήθηκε από κάτι.

Στην συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο με τις δηλώσεις του ζευγαριού, λέγοντας πως τα δύσκολα είναι αυτά που τους ενώνουν.

Τι απαντούσε στα σχόλια χωρισμούς Καλίδης - Μάρκογλου

«Τα δύσκολα φυσικά και μας ενώνουν. Εγώ θα έλεγα ότι εκτιμά ο ένας τον άλλον και τις προσπάθειες που κάνει ο ένας τον άλλον για τις προσπάθειες που κάνουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά... Αν γραφτεί κάτι που θα θίξει την οικογένειά μας η Λεάννα μπορεί να απαντήσει, εγώ δεν ανεβάζω συνήθως κάτι...Κάποια στιγμή μπορεί να έχει γραφτεί ότι είμαστε μαζί ή να μην είμαστε μαζί αλλά δε δίνουμε σημασία» ανέφερε στις δηλώσεις του ο τραγουδιστής, έχοντας ήδη αποκαλύψει πως αποχώρησε εντελώς ξαφνικά από το σχήμα που συμμετείχε.

Γιατί δεν έχουν παντρευτεί

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Πάνος Καλίδης το πρωί της Τετάρτης 9/11 όπου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας (δείτε εδώ όλα τα επαγγέλματα με τα οποία έχει καταπιαστεί στο παρελθόν), αλλά και για την σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου και τον γάμο τους, ο οποίος δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής εξήγησε και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, γεγονός που παραξένεψε το πάνελ.

«Προέρχομαι από μια φτωχική οικογένεια. Όνειρα σαν παιδί είχα πολλά. Μου άρεσε το περιβάλλον του σχολείου αλλά μια μικρή δυσλεξία και μια δυσκολία στο να αποστηθίσω πράγματα, τα έκανε όλα να φαίνονται βουνό και να μη μπορώ να ακολουθήσω. Αποφάσισα λοιπόν μαζί με τους γονείς μου στην Α’ Γυμνασίου να αφήσω το σχολείο και να πάω να δουλέψω. Μεγάλο λάθος γιατί η παιδεία είναι πολύ σημαντική για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Με τη Λεάννα δεν έχουμε παντρευτεί γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά. Επαγγελματικά… Συναισθηματικά…»