Ελένη Μενεγάκη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου - Τι συνέβη

Πως αντέδρασαν οι συνεργάτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου - Τι συνέβη

Λίγο καθυστερημένα μπήκε σήμερα 16/11 στο πλατό της εκπομπή της στον ALPHA, Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη, όμως κατάφερε να αντιμετωπίσει το γεγονός με μεγάλο επαγγελματικό, αφού είναι παρουσιάστρια από το 1991 μέχρι και σήμερα.

Αφού λοιπόν, καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, προχώρησε προς την κουζίνα για να συναντήσει τον σεφ της, Γιώργο Τσούλη ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπά και δημοσίευσε φωτογραφία του μπέμπη του.

Η δημόσια συγγνώμη της Ελένης Μενεγάκη στην μαμά της

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα νόστιμα γιουβαρλάκια του σεφ λέγοντας πως θα φτιάξει τη συνταγή του, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούσε της μαμάς της.

«Mητέρα συγγνώμη! Τα γεμιστά σου δεν υπάρχουν, τα γιουβαρλάκια σου δεν υπάρχουν αλλά τα γιουβαρλάκια του Τσούλη είναι πιο δυνατά…. Συγγνώμη. Είναι πολύ τιμητικό Γιώργο γιατί σαν τη μαγειρική της μαμάς μου… δεν βάζω κανέναν παραπάνω», είπε η Ελένη.

Κοντά στα 74 πλέον - Πώς είναι σήμερα η Ζέτα Μισόκαλου

Το μήλο, λένε, κάτω από την μηλιά θα πέσει! Η Ελένη Μενεγάκη, είναι γνωστό, πως έχει μια τεράστια αδυναμία στην μητέρα της, Ζέτα. Λόγω του κορωνοϊού τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να την έχει αρκετά μακριά της αφού η ίδια με τον σύντροφό της έμενε στην Κάρυστο και οι επισκέψεις της παρουσιάστριας ήταν ελάχιστες γιατί φοβούνταν.

Η οικογένεια της Ελένης εκεί διαθέτει ένα οίκημα με 12 διαμερίσματα (δείτε φωτογραφία εδώ), από το οποίο και χρησιμοποιεί τον 5ο όροφο ενώ όλα τα υπόλοιπα τα ενοικιάζουν.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, τώρα που τα μέτρα έχουν χαλαρώσει αρκετά και ο καιρός είναι στα καλύτερα του, συνηθίζει να κάνει μίνι αποδράσεις το ΣΚ που δεν τρέχει και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Ένα από τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού βρέθηκε στην Κάρυστο και μοιράστηκε μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από εκεί, αγκαλιά με την μητέρα της.

Η Ζέτα είναι 1,64 , 60 κιλά και η ηλικία της είναι περίπου 72-74 χρονών. Ωστόσο, φαίνεται νεότατη...

Ελένη μενεγάκη μητέρα

Η Ελένη συνόδευσε την φωτογραφία αυτή με την παρακάτω λεζάντα:

"Αυτοκόλλητες για πάντα !

Πόσες αναμνήσεις έχω από την Καρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές , θαλασσα , παιχνίδι , ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλιες και την πλατεία ! Και την μαμα μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμα μου η κυρία ΖΕΤΑ , με την τεράστια υπομονη και την πιο ζεστη αγκαλιά!"