«Την καλούσαμε σε εκπομπές και έλεγε εγώ θα βγω με...» - Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καταγγέλλει πασίγνωστη βουλευτή

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την καλούσαμε σε εκπομπές και έλεγε εγώ θα βγω με...» - Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καταγγέλλει πασίγνωστη βουλευτή

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή του στην ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, προσπαθεί να μιλά "ανοιχτά" και με ειλικρίνεια για όλα τα θέματα (δείτε για παράδειγμα την ενόχλησή του για την εκπομπή Μαμά - δες) και το ίδιο έκανε και την Τετάρτη 16/11, με αφορμή μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος σχολίασε την εικόνα ενός κυρίου στην Ιαπωνία ο οποίος έτρεχε στον Μαραθώνιο και ταυτόχρονα κάπνιζε και κατέληξε να "καταγγέλλει" γνωστή βουλευτή για το γεγονός πως δεν έβγαινε σε εκπομπές εάν δεν έβγαινε με το τσιγάρο της.

Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για την πασίγνωστη βουλευτή

«Γιατί το έκανε αυτό;» αναρωτήθηκε αρχικά και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Νομίζω ότι αν υπήρχε στο εξωτερικό κάποια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, θα τον είχαν αποβάλει αμέσως. Το τσιγάρο είναι κάτι που αποδεδειγμένα καταστρέφει ζωές, ειδικά την ώρα που αθλείσαι, και δε μπορώ αυτόν τον τσαμπουκά του θεριακλή καπνίζοντα».

Στη συνέχεια, εξήγησε για την βουλευτή του ΚΚΕ χωρίς να την κατονομάσει: «Παλαιότερα μία βουλευτής του ΚΚΕ κάπνιζε σε όλες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της. Την καλούσαμε σε εκπομπές και έλεγε εγώ θα βγω με το τσιγάρο. Απαγορευόταν να βγει με το τσιγάρο αλλά έλεγε αν με θέλετε, εγώ θα έρθω με το τσιγάρο».

«Και διάφοροι υπουργοί, οι οποίοι έβγαιναν και κάπνιζαν δημοσίως σε εμφανίσεις τους νομίζω ότι είναι ένα πάρα πολύ κακό παράδειγμα για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους και έχουν ταλαιπωρηθεί από το τσιγάρο. Ένας αθλητής να τρέχει έναν μαραθώνιο με ένα τσιγάρο μου φαίνεται αποτρόπαιο, μου φαίνεται προσβολή», κατέληξε.

Φώτης Σεργουλόπουλος

Στο χείλος του γκρεμού η πολυσυζητημένη εκπομπή του

Πρόκειται για μια εκπομπή που ξεκίνησε φέτος με πολύ καλές προδιαγραφές τόσο από παρουσιαστές όσο κι από θεματολογία. Σε μια περίοδο που όλες οι άλλες εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα έχουν αλλάξει πάνω κάτω την σκαλέτα τους λόγω επικαιρότητας, είναι η μόνη που έχει κρατήσει χαρακτήρα κι έχει εκτιμηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γράφονται στο twitter.

Το twitter όμως δεν είναι αρκετό για να κρατήσει στη ζωή ένα τηλεοπτικό project. Δυστυχώς.

Έχουν ήδη γίνει κάποιες αλλαγές, όπως ώρα προβολής αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα χαμηλά ποσοστά συνεχίζουν (π.χ. εχθές, Τρίτη 15/11 έφτασε 2,2% σε μια ώρα που δεν έχει και τρομερό ανταγωνισμό), άρα τα έξοδα στο τέλος βγαίνουν περισσότερα από τα έσοδα και το κανάλι κάτι πρέπει να κάνει...

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog τα καμπανάκια που χτυπάνε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ είναι πολλά!

Το Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν παρά το γεγονός πως συνδυάζει το χιούμορ, την καλή διάθεση, την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες φαντάζει πολύ δύσκολο μέχρι στιγμής να το δούμε και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, you never know!