«Είχε χτυπημένη πλάτη...» - Ο Μάνος Πίντζης ''καίει'' τον Μάνο Παπαγιάννη για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου

Μίλησε μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχε χτυπημένη πλάτη...» - Ο Μάνος Πίντζης ''καίει'' τον Μάνο Παπαγιάννη για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη έχει ανοίξει από το 2018, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες πάρθηκε η τελική απόφαση του δικαστηρίου, από το οποίο κρίθηκε ο ένοχος και η ποινή του.

Ο ηθοποιός λοιπόν κατηγορήθηκε για βίαιο περιστατικό απέναντι στη συνάδελφο του και με αφορμή αυτήν την κατηγορία μίλησε την Τετάρτη 16/11 στο Super Κατερίνα ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος ήταν μέλος της εν λόγω παράστασης (''Πετάει πετάει'').

Ο ηθοποιός με φειδωλό τρόπο μίλησε για όσα είχε δει κατά την παραμονή του στο καμαρίνι αλλά και για κάποια σημάδια στο σώμα της Παυλίδου (δείτε εδώ τη συγκλονιστική στιγμή που η σύζυγος του Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη λύγισε).

Oι δηλώσεις του Μάνου Πίντζη για το περιστατικό ανάμεσα σε Σοφία Παυλίδου και Μάνο Παπαγιάννη

«Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Δεν διαλύεται το σύμπαν μόνο και μόνο για να βγάλουμε ένα κουτσομπολιό. Διαλύθηκε ολόκληρη η παράσταση ενώ πήγαινε πολύ καλά. Είδα έναν άνθρωπο ο οποίος είχε μία χτυπημένη πλάτη. Παίρνω φόρα και χτυπάω μόνος μου στο μπάνιο; Πρέπει να έχεις στο κεφάλι σου ένα είδος σχιζοφρενειοτρέλας. Πόσο παρατραβηγμένο μπορεί να ήταν;».

«Έχω βγάλει άκρη στο ότι υπήρξε μία συμπλοκή. Δε μπορώ να πω πράγματα που δεν τα είδα με τα μάτια μου. Μίλησα με τη Σοφία και μου είπε το περιστατικό. Μπήκε κάποιος στο καμαρίνι, έφαγε μια σπρωξιά και έπεσε πάνω στον νιπτήρα. Δεν ήρθα σε επαφή με τον Μάνο!».

Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου για την υπόθεση Παυλίδου & Παπαγιάννη

Η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε την Σοφία Παυλίδου και καταδίκασε τον Μάνο Παπαγιάννη και για το γεγονός αυτό θέλησε να μιλήσει στην Super Κατερίνα και ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος υπήρξε υποστηρικτικός απέναντί της καθ' όλη τη διάρκεια.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως το αποτέλεσμα τον ικανοποιεί απόλυτα, διότι η συμπεριφορά του ηθοποιού ήταν απαράδεκτη και συνέχισε να είναι, εφόσον προσπάθησε να "αλλάξει" την αλήθεια, ωστόσο θεωρεί πως εάν ζητούσε συγγνώμη θα ήταν πολύ όμορφο.

«Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!», είπε χαρακτηριστικά.