Επέστρεψε ανανεωμένη και με διαφορετικό μαλλί - Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου που συζητήθηκε όσο ποτέ

Που έδωσε το παρών;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / imaleskou
Instagram / imaleskou

Απούσα από την νέα τηλεοπτική σεζόν είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πλέον δεν παρουσιάζει κάποια εκπομπή και έχει αποφασίσει να κρατά, τουλάχιστον για τώρα, την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ και μια αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας για την ίδια).

Η ίδια έχει απομακρυνθεί από συνεντεύξεις και τηλεοπτικά δρώμενα και απολαμβάνει την καθημερινότητά της με τους δικούς της ανθρώπους, ωστόσο διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media.

Συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές και αυτή τη φορά μάλιστα δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από την βραδινή της έξοδο.

Η δημόσια έξοδος της Ιωάννας Μαλέσκου & η αλλαγή στα μαλλιά της

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε το παρών σε εγκαίνια καταστήματος όπου και βρέθηκε παρέα με παρουσιάστριες όπως η Κατερίνα Καινούργιου -με την οποία και τα ξανά βρήκε- και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, είδαμε και μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της, τα οποία παραμένουν σε ένα μακρύ καρέ αλλά είναι πιο σκούρα ξανθά σε σχέση με το παρελθόν.

Η δημόσια έξοδος της Ιωάννας Μαλέσκου & η αλλαγή στα μαλλιά της 

Η έξοδος της Ιωάννας Μαλέσκου & η αλλαγή στα μαλλιά της 

Τι είπε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος από το ΣΚΑΙ

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 12/10 η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έσπασε την σιωπή της τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, για το αν θα επιστρέψει σύντομα, αλλά και για το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος, όπου ενεπλάκη το όνομά της.

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει αυτό που θες πραγματικά. Έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο.

Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτεί τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιούν το όνομά σου για ένα προϊόν το οποίο δεν εγκρίνεις και είναι άκρως επικίνδυνο.

Με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και απειλούμε με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλά.

Άνθρωποι έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και πλέον έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο.

Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά», κατέληξε η πρώην παρουσιάστρια.