Την κράζουν μέσα από ψεύτικα προφίλ στο twitter - Η δημόσια έκκληση της Κατερίνας Καινούργιου

Η παράκληση της παρουσιάστριας για τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Αποδέκτρια πολλών αρνητικών και προσβλητικών μηνυμάτων γίνεται συνεχώς η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να αναφέρεται μέσα από την εκπομπή της συχνά στα χυδαία tweets που γράφονται για εκείνη από ψεύτικα προφίλ στο twitter.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ξέσπασε μέσα από την Super Κατερίνα και έκανε λόγο ακόμη και για απειλητικά τηλεφωνήματα (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Σήμερα, Τετάρτη 16/11, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter δυο προφίλ τα οποία δημοσιεύουν υβριστικά σχόλια για εκείνη τα οποία φαίνεται να είναι ψεύτικα. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορές στα σχετικά προφίλ.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Το ξέσπασμα για τα ψευδή δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, ήταν ο Χάρης Ρώμας την Πέμπτη 20/10. Ο ηθοποιός μίλησε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που γράφτηκαν για τον ίδιο και την σχέση του με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Με αφορμή, λοιπόν, τα λεγόμενα του, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει για δημοσιεύματα που ήθελαν εκείνη να βρίσκεται σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, ούσα θυμωμένη με τον άνθρωπο που την σέρβιρε επειδή δεν την αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να μην του αφήσει μπουρμπουάρ.

«Είχα πάει το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη γιατί έχω φίλους εκεί και ξαφνικά διαβάζω στο twitter ότι πήγα σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, πρόσβαλλα έναν σερβιτόρο επειδή δε με αναγνώρισε και στο τέλος δεν του έδωσα ούτε μπουρμπουάρ. Ότι εγώ μίλησα άσχημα σε έναν σερβιτόρο φοιτητή. Εγώ, που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι. Που έχω δουλέψει και σερβιτόρα, έχω ξεκινήσει από το μηδέν πραγματικά.

Με παίρνει ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου λέει, “τι γράφουν; Στεναχωριέμαι”. Του λέω, “πιστεύεις έστω και μια στο εκατομμύριο ότι εγώ υπάρχει περίπτωση να προσβάλλω έναν άνθρωπο που δουλεύει για να βγάλει το ψωμί του και να φύγω και να μην αφήσω και μπουρμπουάρ; Όλα αυτά από ένα twitter και ήθελα να απολογηθώ και να πω ότι δεν είναι δυνατόν επειδή ο καθένας βγάζει κάτι από το κεφάλι του εμείς να τρώμε αυτή τη λασπολογία», είπε φανερά εκνευρισμένη.