Μπέρδεψε τους παραλήπτες - Το μήνυμα που έστειλε η Νατάσα Καλογρίδη στο πρόσωπο που δεν έπρεπε

Τι περιεχομένου ήταν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπέρδεψε τους παραλήπτες - Το μήνυμα που έστειλε η Νατάσα Καλογρίδη στο πρόσωπο που δεν έπρεπε

Η Νατάσα Καλογρίδη έδωσε και εκείνη με τη σειρά της το παρόν στο Athens Fashion Week και μάλιστα πιάστηκε από την κάμερα του Happy day σε δηλώσεις, που ακούσαμε την Τετάρτη 16/11.

Η ηθοποιός αν και παρέμεινε για πολύ λίγο στις κάμερες κατάφερε και έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις, με μια από αυτές να κάνει εντύπωση. Δε μας ανέφερε ούτε το πρόσωπο, ούτε και το περιεχόμενο του μηνύματος αλλά αποκάλυψε πως έχει στείλει σε άλλον άνθρωπο από αυτόν, που ήθελε κάτι προσωπικό της (δείτε εδώ τον κοινό σύντροφο που είχε η Καλογρίδη με την κόρη του Λυκουρέζου).

Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για λάθος μήνυμα που έχει στείλει

«Έχω στείλει μήνυμα σε άλλον από αυτόν που έπρεπε αλλά ευτυχώς δεν ήταν κολάσιμο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν αποκάλυψε ούτε το περιεχόμενο του μηνύματος ούτε και το πρόσωπο του παραλήπτη. Για το γνωστό ζήτημα που έχει προκύψει με την ηλικία της στη Wikipedia, η ηθοποιός δηλώνει: «Τι άλλο να κάνεις; Όταν βλέπεις ότι το έχεις προλάβει δια του νόμου κι αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει;», είπε η Νατάσα Καλογρίδη στο Happy Day του Alpha.

Ξανά ερωτευμένη η Νατάσα Καλογρίδη μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο;

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τρίτη 1/11, και πέρα από την απώλεια του πατέρα της, μίλησε και για τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η οποία ήταν σταθμός για εκείνη.

Εξήγησε, μάλιστα, πως παρόλο που έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μένουν ακόμα στο ίδιο κτίριο, όμως φαίνεται πως η ίδια έχει προχωρήσει όσον αφορά στα ερωτικά της, εφόσον τόνισε πως υπάρχει "κάτι".

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Καλά είναι, εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει. Το μέσα του είναι… ταύρος! Γιατί να μετανιώσω για τη σχέση μου μαζί του; Ναι ήμουν περιποιητική μαζί του. Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά κοίταξε να δεις αυτή η σχέση ήταν πνευματική… Από αυτόν τον άνθρωπο πήρα πράγματα που με γέμισαν, με ταξίδευαν. Έκανε παρέες με τους πάντες, Χατζηδάκη, Γκάτσο. Ήταν σχέση ζωής», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε μιλώντας για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα προσωπικά της: «Βρίσκομαι σε… φλερτ».