The 2night show: Έχουν πιάσει όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους - Οι σημερινοί (16/11) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Είναι ένας και ένας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Έχουν πιάσει όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους - Οι σημερινοί (16/11) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ένα ακόμη επεισόδιο αναμένεται να δούμε την Τετάρτη 16/11 στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται στον καναπέ του 3 διαφορετικές αλλά πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Μετά την αιχμηρή δήλωση ηθοποιού από τον Παράδεισο των Κυριών, αυτή τη φορά θα απολαύσουμε τη νεαρή τραγουδίστρια Daphne Lawrence, τον Τάκης Βλαστό σε προσωπικές ιστορίες αλλά και την πολύ ταλαντούχα ηθοποιό Χρύσα Παππά.

Οι σημερινοί (16/11) καλεσμένοι στο The 2night show

The 2night show - καλεσμένοι

Προσωρινό φρένο στην εκπομπή του Αρναούτογλου

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η σειρά Παγιδευμένοι, παρόλο που σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σταματάνε λίγο διάστημα από τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ πότε θα επιστρέψουν). Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόγραμμα που το κανάλι βάζει για λίγο διάστημα στον "πάγο".

Συγκεκριμένα, λόγω του Μουντιάλ που ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ, με 64 αγώνες, θα σταματήσουν για λίγο διάστημα οι σειρές Εκτός Υπηρεσίας και Ποιος Παπαδόπουλος, αλλά και το The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ήδη επίσης γνωστό είναι ότι σταματάνε και οι Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ την ανακοίνωση τους). Στη θέση τους θα παίζει ο Εκατομμυριούχος ο οποίος θα προβάλλεται μόλις 40 λεπτά, για να δίνει πάσα στην σύνδεση με το γήπεδο όπου θα διεξάγεται ο αγώνας των 21:00.

Προγράμματα ΑΝΤ1 Μουντιάλ