«Για Φιλιππίδη και Λιγνάδη δεν έχω καμία αμφιβολία, μα καμία όμως»

Η δήλωση γνωστής ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ τα νεότερα για την υπόθεσή του) και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου για Φιλιππίδη & Λιγνάδη

Πώς σας φάνηκαν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης σε σχέση με τις υποθέσεις Φιλιππίδη Λιγνάδη;

Τι να σας πω, δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω. Υπάρχουν διακεκριμένοι ομοφυλόφιλοι και εγώ προσωπικά όπως και η οικογένεια μου έχουμε αποδεχτεί τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες, έτσι μεγαλώσαμε και την κόρη μας. Γιατί όμως πρέπει να βγαίνει ένας βουλευτής ή ένας υπουργός και να μιλάει για την προτίμηση του και ποιος τον ρώτησε; Γιατί δεν βγαίνει ποτέ να μιλήσει για τον Ζακ; Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για το έγκλημα του Λιγνάδη;

Γιατί για έγκλημα πρόκειται. Υπάρχουν πολλοί που θα έπρεπε να τους έχουμε βρει και να τους έχουμε καταδικάσει. Και θα σας πω ποιους εννοώ. Όλες αυτές τις ΜΚΟ που πήγαιναν τα προσφυγάκια στο σπίτι του. Άμα θέλουν ας με διαψεύσουν. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν είναι έγκλημα να είσαι οτιδήποτε. Δεν είναι έγκλημα να είναι κανείς ομοφυλόφιλος, ετεροφυλόφιλος ή οτιδήποτε.

Εσείς στο μέλλον, αν αποδειχτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αθώοι, θα συνεργαζόσασταν μαζί τους;

Δεν θα αποδειχτεί ότι είναι αθώοι. Δεν ξέρω, θα αποδειχτεί ψεύτικα. Γι’ αυτούς τους δύο δεν έχω καμία αμφιβολία, μα καμία όμως. Αλλά δεν είναι δυνατόν ένα σωματείο ιστορικό που έχει κάνει τόσα πράγματα να γίνεται γνωστό μέσα από το metto. Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να πάρει μέρος αλλά να μην γίνεται γνωστό μόνο από αυτό.

Οι δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου για Φιλιππίδη & Λιγνάδη
NDP

Εγκατέλειψε την Αθήνα ο Πέτρος Φιλιππίδης - Που μένει πλέον με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.com.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου βρίσκονται στο χωριό Κουκλιοί Παγωνίου στο νομό Ιωαννίνων, τόπο καταγωγής της μητέρας του ηθοποιού.