Στην Ιερουσαλήμ η Άντζελα Δημητρίου - Η φωτογραφία πάνω σε καμήλα και το μήνυμα όλο νόημα

«Πολλά φιλιά από το μέρος που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / angeladimitriou_official
Instagram / angeladimitriou_official

Στο Ισραήλ ταξίδεψε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media αρκετά στιγμιότυπα από την μοναδική αυτή εμπειρία.

Η γνωστή τραγουδίστρια αρχικά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το μπάνιο της στη πισίνα αλλά και φωτογραφίες από την επίσκεψη στη Νεκρά Θάλασσα όπου και έκανε αργιλοθεραπεία (δείτε τις εδώ).

Έπειτα, συνέχισε το ταξίδι της στην Ιερουσαλήμ και μάλιστα πόζαρε πάνω στην καμήλα, με την Άντζελα Δημητρίου να αναρτά ακόμα μερικά στιγμιότυπα, τα οποία και συνόδεψε με μια λεζάντα όλο νόημα.

Στην Ιερουσαλήμ και πάνω σε καμήλα η Άντζελα Δημητρίου

«Στη ζωή σου θα συναντήσεις πολλές οάσεις για να “ξεδιψάσεις”!!! Πολλά φιλιά από το μέρος που ξεκινούν τα «αληθινά» θαύματα του κόσμου», έγραψε χαρακτηρισιτκά.

Στην Ιερουσαλήμ και πάνω σε καμήλα η Άντζελα Δημητρίου
Instagram / angeladimitriou_official

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια & τα πρώτα χρόνια της ζωής της

Η Άντζελα Δημητρίου γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 18 Αυγούστου 1954. Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Κιουρτσάκη. Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία με αποτέλεσμα να μη τελειώσει ποτέ το σχολείο αποφοιτώντας μόνο από το δημοτικό.

Η ίδια έχει δηλώσει «Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε ένα αδύνατο σημείο. Το δικό μου είναι πως επειδή είχαμε πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια μου επέλεξα να βοηθήσω την οικογένεια μου αντί να μορφωθώ.» Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν στην μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής «Κλωστές Πεταλούδα» για την οποία δηλώνει και υπερήφανη.

Το 1968 στα 14 της ανεβαίνει για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μία τραγουδίστρια. Το 1970 εμφανίζεται στο μαγαζί ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ και έτσι ξεκινάει την καριέρα της, ενώ το 1972 αλλάζει το όνομα της σε Άντζελα Δημητρίου. Το 1974 συνεργάζεται με τους Στράτο Διονυσίου, Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Λίτσα Διαμάντη, Μανώλη Αγγελόπουλο και άλλους.