Χειροκροτούσαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία σειρά - Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα με την μητέρα της

Με μίνι φούστα εκείνη, με λαχανί φόρεμα η μαμά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χειροκροτούσαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία σειρά - Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα με την μητέρα της

Μια πολύ όμορφη στιγμή βίωσε η Βίκυ Καγιά το βράδυ της Τετάρτης 16/11, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα με την μαμά της. Συγκεκριμένα, μαζί με την κυρία Αλεξάνδρα Καγιά περπάτησαν με δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια στην 31η AXDW.

Η κριτής του GNTM και μοντέλο - παρουσιάστρια φορούσε μίνι φούστα με σακάκι, ενώ η μητέρα της λαχανί μίντι φόρεμα. Χαμογελαστές και οι δυο περπατούσαν και οι ευτυχία της στιγμής ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Αυτή είναι μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την κυρία Αλεξάνδρα, καθώς οι γονείς της Βίκυς Καγιά προτιμούν να κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση με την μόδα και την showbiz - δείτε εδώ τι δουλειά έκανε.

Η Βίκυ και η Αλεξάνδρα Καγιά στην πασαρέλα

Η στήριξη των γονιών της όταν τους είπε ότι θα ασχοληθεί με το μόντελινγκ

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει αδυναμία στην οικογένεια της, μιας και την έχουν στηρίξει όπως είναι λογικό στα πιο δύσκολα και με την βοήθεια τους έκανε τα όνειρα της πραγματικότητα.

Η Βίκυ Καγιά, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για γνωστή πορτοκαλάδα.

Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης γνωστών σοκοφρετών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.