Εκτός Mega Καλημέρα ο Κώστας Τσουρός - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός Mega Καλημέρα ο Κώστας Τσουρός - Τι συνέβη

Το Mega Καλημέρα ξεκίνησε με απουσίες και μία νέα προσθήκη το πρωί της Πέμπτης 17/11, καθώς μπήκε στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη ο Γιώργος Κρικοριάν, τον οποίο βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, στο ίδιο κανάλι, καθώς απουσίαζε ο Κώστας Τσουρός.

Όλοι άρχισαν να μιλούν, λοιπόν, για το γεγονός πως ο συνάδελφός τους δεν είναι μαζί τους και έτσι η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία ανακοίνωση για τον λόγο που λείπει και την κατάσταση της υγείας του. Βέβαια, δεν ανέφερε πότε αναμένεται να επιστρέψει. Μάλιστα, και η ίδια την Τετάρτη 16/11 αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί το τελευταία διάστημα.

Γιατί απουσιάζει ο Κώστας Τσουρός από το Mega Καλημέρα

«Καλημέρα σας! Καλή σας ημέρα και καλώς ήρθατε. Πώς είστε; Ξυπνήσατε όμορφα; Ο Γιώργος θα είναι σήμερα κοντά μας γιατί το άλλο μας το αγόρι, ο Κωστάκης μας είναι λίγο αρρωστούλης. Του ευχόμαστε περαστικά, του στέλνουμε την αγάπη μας και μας λείπει», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Με πισίνα και μαγική θέα το εξοχικό του δημοσιογράφου στη Σκιάθο

Ο Κώστας Τσουρός μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα, έχοντας καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό όνομα στον χώρο του με τις παρουσιάστριες να ''σφάζονται'' στην ποδιά του, όμως όταν βρίσκει την ευκαιρία θα φύγει από την πόλη, πηγαίνοντας στον Νο1 προορισμό για εκείνον.

Ο λόγος για τη Σκιάθο, που είναι ο τόπος καταγωγής του δημοσιογράφου και από μικρός μέχρι και σήμερα έχει περάσει παιδικά, εφηβικά και από ότι φαίνεται τα χρόνια της ενηλικίωσης του. Οι διακοπές του ομορφαίνουν λοιπόν, τόσο από την μαγεία, που προσφέρει το νησί αλλά και από τη διαμονή στο πολυτελές εξοχικό του με πισίνα και θέα, που κόβει την ανάσα.

Κώστας Τσουρός σπίτι Σκιάθος