Daphne Lawrence: "Μόλις με πήρε τηλέφωνο είπα..." - Η συνεργασία της με την Άννα Βίσση και το πραγματικό της όνομα

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Daphne Lawrence:

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου , "The 2night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/11) η Daphne Lawrence, λίγο μετά την Χρύσα Παππά (δείτε εδώ την συνέντευξη της). Η τραγουδίστρια μίλησε για την μουσική και την ευκαιρία που είχε χάρη στην Άννα Βίσση και το τραγούδι της "Αίμα".

Η συνεργασία της Daphne Lawrence με την Άννα Βίσση

Η Daphne Lawrence δεν έχει πολύ καιρό, που έγινε ευρέως γνωστή με το τραγούδι της "Αίμα" για το οποίο συνεργάστηκε με την Άννα Βίσση. Όλα ξεκίνησαν από ένα follow back στο instagram, όταν η Άννα Βίσση θέλησε να την γνωρίσει μέσα από τα social media.

«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Της έστειλα να την ευχαριστήσω και μου έστειλε να συνεργαστούμε. Με ρώτησε πρώτα αν γράφω και να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση», ανέφερε για την πρώτη επικοινωνία.

πρόσθεσε: «Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο», είπε η Daphne Lawrence καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και το όνομα αυτής... Λαυρεντία

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο όνομα της. Το Lawrence βγήκε από το Λαυρεντία, που είναι το Δάφνη στα λατινικά.