Η 79χρονη Τίτσα του GNTM 5 περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της - Ντυμένες στα λεοπάρ, χέρι χέρι

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η 79χρονη Τίτσα του GNTM 5 περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της - Ντυμένες στα λεοπάρ, χέρι χέρι

Πολλές γυναίκες πέρασαν από τις οντισιόν του GNTM αυτή τη σεζόν, ωστόσο λίγες κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από το κοινό. Μία από αυτές είναι η 79χρονη Τίτσα Λάβδα (δείτε εδώ την οντισιόν της), η οποία παρόλο που δεν πέρασε στην επόμενη φάση, διότι η επιτροπή θεώρησε πως θα ήταν επικίνδυνο για την ηλικία της, έχει γράψει ιστορία!

Η ίδια, λοιπόν, μπορεί να μην φωτογραφήθηκε για να κριθεί από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, αλλά κατάφερε να περπατήσει στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια, κατά την εβδομάδα μόδας, και μάλιστα μαζί με την κόρη της με την οποία μοιάζουν πολύ.

Η 79χρονη Τίτσα του GNTM 5 σε πασαρέλα με την κόρη της

Τίτσα Λάβδα GNTM 5 κόρη

«Η μαμά έκανε την πλάκα της. Δεν νομίζω ότι θα το άντεχε», δήλωσε μάλιστα η κόρη της στην κάμερα του Πρωινό μας το πρωί της Πέμπτης 17/11.

Η στιγμή που τραγούδησε ντουέτο με τον Ρέμο

Την κ. Τίτσα Λάβδα την γνωρίσαμε από το πρώτο επεισόδιο των οντισιόν του GNTM, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Η 79χρονη κατάφερε με μία της εμφάνιση, με το αέρινο στιλ της με τα λινά, την αυτοπεποίθηση και τη διαχρονική γοητεία της να κερδίσει το κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή που της έδωσε το πολυπόθητο ναι. Ωστόσο η κ. Τίτσα που δήλωσε πρώην μπαλαρίνα και δασκάλα χορού έχει και άλλα ταλέντα, καθώς έχει τραγουδήσει και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο σε νυχτερινό μαγαζί.

Το γεγονός ότι η ''βεντάλια'' του diversity έχει ανοίξει κατά πολύ αυτή τη σεζόν έχει επιτρέψει σε γυναίκες κάθε ηλικίας από 18 έως 88 και κάθε εμφάνισης να διεκδικήσουν μια ευκαιρία στο παιχνίδι. Η κυρία Τίτσα έχει καταφέρει μόλις με 10 λεπτά τηλεοπτικής παρουσίας να κερδίσει πέρα από τους κριτές και το κοινό, να την αποθεώσει στο Twitter.

Η κ. Τίτσα διαθέτει και λογαριασμό στο instagram τον οποίο φαίνεται ότι μετά την παρουσία της στο παιχνίδι ανανεώνει. Έτσι χθες ανέβασε και ένα slideshow από μία εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος και εκείνη ανέβηκε στην πίστα για να κάνουν ένα ντουέτο. Άλλωστε γιατί να περιοριστείς μόνο στο modelling και στο χορό όταν είσαι πολυτάλαντη;