GNTM 5: Η 79χρονη Τίτσα από το Παναγιωτίτσα που πέρασε στην επόμενη φάση - "Η ζωή τελειώνει μόνο όταν θες εσύ να τελειώσει"

Κριτική επιτροπή και τουιτεράδες την αποθέωσαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: Η 79χρονη Τίτσα από το Παναγιωτίτσα που πέρασε στην επόμενη φάση -

Από 18 έως 88 είναι το ηλικιακό όριο, φέτος, για πρώτη χρονιά στο GNMT 5 και η πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 τα είχε όλα! Οι χρήστες του Twitter μπορεί να μην ενθουσιάστηκαν καθόλου ούτε με την Καγιά (δείτε εδώ τι έγραψαν) ούτε με την Χατζηπαντελή (δείτε εδώ τα tweets) αλλά η 79χρονη Τίτσα τους έκλεψε την καρδιά και ήταν απολύτως λογικό!

Η Tίτσα απέδειξε ότι τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ σε ότι ηλικία κι αν είναι ο άλλος και για αυτό έδωσε το παρών απόψε στο GNTM. Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμεναν να δούνε στις οντισιόν μία κυρία στα 79 της και ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για το λόγο που ήρθε στο διαγωνισμό.

«Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό», δήλωσε η κυρία Τίτσα που είναι γιαγιά δύο εγγονών.

Η ίδια κατάφερε να «κερδίσει» τους πάντες με το μπρίο και το κέφι της κι έφερε έναν άλλο αέρα στον πλατό με το απαράμιλλο στυλ της. Μάλιστα, οι κριτές της ζήτησαν να τη δούνε και με μαγιό κι έπαθαν πλάκα με τις αναλογίες της και την ενέργεια που μετέδωσε. Η Tίτσα πήρε το πράσινο φως και πέρασε στην επόμενη φάση.

Το twitter την αποθέωσε